Geri genai: 16-metis legendinio aktoriaus Willo Smitho sūnus nenusileidžia tėvui(FOTO)

Sunkiai surastume žmogų, kuris nežinotų aktoriaus ir dainininko Willo Smitho vardas. Filmuose „Men In Black“, „I, Robot“ ir „I Am Legend“ sužibėjęs aktorius iki šiol stebina savo gerbėjus talentais bei puikia išvaizda.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Kartu su aktore Jada Smith auginantis du vaikus, Willow (13 m.) ir Jadeną (16 m.) auginantis aktorius garsėja neįprastais auklėjimo būdais. Kartu su žmona jie nusprendė suteikti vaikams visišką kūrybinę laisvę, nesvarbu, net jei kūryba trukdys lankyti pamokas.

Jadenas Smithas
Jadenas Smithas
Vida Press

Dėl leidimo vaikams priimti sprendimus patiems Willas ir Jada buvo ne kartą kritikuojami, ypač po nedidelio skandalo, į kurį įsivėlė jų dukra Willow: 13-metė pasidalino nuotrauka, kurioje ji įamžinta gulinti lovoje kartu su 20-mečiu draugu aktoriumi Moises Ariasu.

Jadenas Smithas
Jadenas Smithas
Vida Press

Smithų atžaloms leidžiama ne tik veikti, ką tik jie sugalvoja, bet ir bendrauti su skandalingiausių šeimų atstovais. Jadenas daug laiko leidžia kartu su Kardashian šeimos jaunėle Kylie Jenner, ne kartą pasirodė spėliojimų, ar šie jaunuoliai – ne pora.

Tačiau, panašu, kad laisvas auklėjimas daro gerą įtaką bent jau atžalų kūrybingumui. Tiek Willow, tiek Jadenas kuria muziką, kuri sulaukia daugybės pagyrų. Jadenas su savo fanais ką tik pasidalino net dviem naujais kūriniais: perdainuota Justino Timberlake'o daina „Blue Ocean Floor“ bei „Trophy V6“.

Jadenas Smithas
Jadenas Smithas
Vida Press

Panašu, kad garsios šeimos atžalos nenori slėptis tėvų populiarumo šešėlyje ir gerbėjų dėmesį nori užsitarnauti talentais, o ne garsia pavarde.

Jadeno dainas gali išgirsti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis