Geri genai: 15-metis Davido Beckhamo sūnus grožiu nenusileidžia tėvui(FOTO)

Vis dar vienu geidžiamiausiu planetos vyru laikomas futbolininkas Davidas Beckhamas augina sau neblogą pamainą: jo šeimoje auga 4 vaikai: 15-metis Brooklynas, 11-metis Romeo ir 9-metis Cruzas ir dvimetė dukrelė Harper. Du vyriausieji futbolininko sūnūs jau spėjo žengti tėvo pėdomis: berniukai demonstruoja talentą ne tik futbolo aikštelėje, bet ir atliekant modelių rolę.

Štai vyriausias Beckhamų šeimos sūnus Brooklynas jau spėjo papuošti žurnalo „Man About Town“ viršelį, kuriuo pažymėjo, kad jo vaikystė baigėsi, ir vaikinas po truputį įžengia į jaunų vyrų pasaulį.

Brooklynas su mama Victoria Beckham
Brooklynas su mama Victoria Beckham
Vida Press

Garsaus sportininko auginamas Brooklynas neatsilieka nuo garsiojo tėvo ir išlaikydamas sportinę formą. Visi Davido sūnūs intensyviai žaidžia futbolą, tačiau gerai fizinei formai palaikyti to negana. Vyresnėlis kartu su tėčiu lanko ir intensyvias treniruotes sporto klube, kur ir buvo įamžintas paparacų.

Vida Press

Vida Press

Tėtis su sūnumi apsilankė itin intensyvioje dviračių treniruotėje pavadinimu „Soul Cycle“, kurios metu treniruojami viso kūno raumenys, didinama ištvermė, o dėl greito treniruotės tempo sudega šimtai kalorijų. Davidas ir Brooklynas treniruotėje dirbo iš peties: jaunasis Beckhamas treniruotę paliko vilkėdamas prakaitu permirkusiais marškinėliais ir nešinas tuščiu vandens buteliu.

Vida Press

Vida Press

Garsaus futbolininko ir mados ikonos Victorios Beckham šeimoje augantys vaikai visais įmanomais būdais saugomi nuo įkyraus paparacų dėmesio ir kitų „žvaigždiško“ gyvenimo neišvengiamybių. „Mūsų vaikai turi daugybę privilegijų, bet tai nereiškia, kad jie gauna viską, ko tik užsimano. Mes jiems dažnai primename, kaip jiems pasisekė“, - apie auklėjimo ypatybes pasakojo 4 vaikų mama Victoria Beckham. 

Brooklynas su mama Victoria Beckham
Brooklynas su mama Victoria Beckham
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis