Drąsa: 16-metės „selfie“ pribloškė internautus(FOTO)

Visi bent kartą esame matę kraują stingdančią sceną filmuose: mergina nerūpestingai maudosi jūroje, kol prieš ją išnyra ryklio nasrai ir po sekundės vanduo nusidažo kraujo raudonumu...

Tikriausiai retas kuris svajoja akis į akį po vandeniu susitikti su rykliu, o ir susitikus tikrai ne apie nepakartojamos akimirkos įamžinimą galvotų. Tačiau, pasirodo, būna ir kitaip.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Vilniaus turtuolių atžala: nėštumas 15-os nesustabdė nuo „tūsų“(INTERVIU)
Tėvai piktinasi 13-mete mados ikona(FOTO)
Kokia liemenėlė geriausiai paryškins tavo krūtinę?

Dokumentinius filmus kuriantys sutuoktiniai Michaelis Maeasas ir Ellen Cuylaert naujausiam savo filmui apie vandens ir jame esančių gyvių baimę nusprendė pademonstruoti, kad rykliai - ne tokie ir pavojingi, kaip kad mano dauguma žmonių.

O kad jų teiginys pasirodytų ne iš piršto laužtas, į filmavimą pora pasikvietė savo vaikus: 16-metę Margo ir 14-metį Maxą, kurie sutiko pasiplaukioti po vandeniu Bahamuose, kur dažnai galima sutikti ryklius.

Ellen norėjo savo vaikams parodyti, kaip ir kodėl svarbu apsaugoti ryklius, kurie šiuo metu masiškai medžiojami dėl pelekų. Pradėjus kurti filmą vaikai neplanavo tapti jo dalimi, tačiau stebėdami, kaip laisvai tėvai jaučiasi po vandeniu, nusprendė prie jų prisijungti.

„Pirmą kartą plaukiodama kartu su vaikais jaučiausi kaip liūtė, stebėjau kiekvieną jų veiksmą, klausinėjau, ar jiems viskas gerai. Tačiau po kurio laiko supratau, kad jie jaučiasi saugūs, elgiasi taip, kaip buvo mokomi specialiuose kursuose, žvelgia rykliams tiesiai į akis, todėl man nebeliko pagrindo nerimauti“, - pasakojo drąsioji filmų kūrėja.

O štai jos 16-metė dukra įrodė, kad ir po vandeniu, bet ir apsupta plėšrūnų ryklių ji išlieka tikra šiuolaikine paaugle. Mergina įsiamžino kartu su aplinkui plaukiojusiu rykliu bene pavojingiausiame kada nors publikuotame „selfie“! Jį pamatyti gali ČIA.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis