Vien talento negana: dėl populiarumo paaukojo plaukus ir tapo „Lolita“(FOTO)

Sunku būtų surasti šiuolaikine muzika besidomintį žmogų, kuris nebūtų girdėjęs Arianos Grande (21 m.) vardo. Šią talentingą atlikėją muzikiniame pasaulyje jau seniai tituluoja mažąja legendinės dainininkės Mariah Carey versija. Tačiau Ariana garsi ne tik dėl unikalaus, itin didelio diapazono balso. Šiandien, norint tapti super žvaigžde, talento nebeužtenka, reikia sukurti tokį savo įvaizdį, kuriam neliktų abejingų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Rubrika IT GIRLS: merginos, kurios turi ką pasakyti!

Ariana užaugo Floridoje, JAV, pasiturinčių Italijos išeivių šeimoje: jos mama buvo telefonus ir apsaugos sistemas tiekiančios įmonės vadovė, o tėtis turėjo savo grafinio dizaino agentūrą. Jau nuo mažens buvo aišku, kad Ariana – kitokia. Būdama maža mergaitė ji nesvajojo tapti princese, priešingai, labiau už viską mažoji Ariana troško „pasipuošti“ kuo baisesnėmis kaukėmis, lyg Helovinas jos namuose būtų švenčiamas kiekvieną dieną.


AOP nuotrauka

Jos mama dėl tokio dukros noro buvo sunerimusi, ji baiminosi, kad tokie norai prognozavo kriminalinę dukters ateitį. Laimei, mamos nuogąstavimai nepasitvirtino: būdama 8-erių Ariana rūpinosi ne kuo labiau aplinkinius gąsdinančia išvaizda, o talentų tobulinimu. Mergaitė vaidino teatre ir demonstravo unikalaus balso galimybes dainuodama karaoke kruizinio laivo keleiviams.


Tačiau tikroji jos karjeros pradžia buvo atranka į televizijos „Nickelodeon“ serialą „Victorious“. Čia Ariana gavo Cat Valentine vaidmenį, serialas greitai išpopuliarėjo tarp paauglių. Nors serialas ir išgarsino Arianą, dėl jo merginai teko patirti ne vieną išbandymą. Vienas skaudžiausių – plaukų praradimas. Dėl vaidmens Arianai teko savo rudus plaukus nuolat dažyti raudona spalva, dėl jo jos natūralūs plaukai išslinko, tapo silpnais, todėl šiandien dainininkė nekelia kojos iš namų be prisegamų sruogų.

„Filmuojant serialą kas antrą savaitę man šviesino, o paskui raudonai dažė plaukus. Dėl to mano plaukai dabar tokios blogos būklės, kad negaliu į juos palaidus žiūrėti...“, – viename interviu pasakojo Ariana. Jos skiriamuoju ženklu tapusi sukeltų plaukų šukuosena – vienintelis būdas paslėpti daugybę prisegamų sruogų segtukų...


AOP nuotrauka

Nors seriale vaidinti Arianai sekėsi, ji vis dar troško tapti pasaulinio garso žvaigžde. Todėl pabaigus filmuoti pirmąjį sezoną ji nusprendė patobulinti vokalą padedant garsiam dainavimo mokytojui Ericui Vetro (jis dainuoti mokė ir pačią Katy Perry). Ariana įrašė dainą savo serialo garso takeliui, o serialo kūrėjai nusprendė Arianos kontraktą pratęsti, nes buvo planuojama filmuoti „Victorious“ tęsinį „Sam & Cat“

Tačiau tuo metu Ariana nusprendė savo talentą perkelti į bene greičiausio išgarsėjimo platformą – „YouTube“. Čia ji dalinosi pačios perdainuotomis Whitney Houston, Mariah Carey ir kitų atlikėjų dainomis. Neilgai trukus Arianos klipus pastebėjo vienos įrašų kompanijos atstovas ir pasiūlė atlikėjai kontraktą.


AOP nuotrauka

Kurį laiką dainininkė stengėsi suderinti vaidyba seriale ir išsvajotąją muzikinę karjerą, tačiau tai truko neilgai: dėl nesutarimų ir laiko stygiaus paskutinė serialo serija pasirodė šių metų vasarą, o Ariana visiškai atsidavė muzikai.


AOP nuotrauka

Pastarieji dveji metai Arianos gyvenime buvo itin įtempti. 2013-aisias ji išleido debiutinį albumą „Yours Truly“, o vos po metų – antrąjį, pavadinimu „My Everything“. Ir nors griežčiausi kritikai giria Arianą už jos balsą ir talentą, daugeliui užkliūva jos itin seksualus „lolitiškas“ įvaizdis, kurį kopijuoja milijonai gerbėjų visame pasaulyje.

Trumpi sijonėliai, aukštakulniai, kojinės virš kelių ir lėlytės makiažas – tokią Arianą matyti įpratę visi. Spėjama, kad toks įvaizdis yra ne tik Arianos būdas save išreikšti, bet ir gudrus reklaminis ėjimas: seksualiai atrodančios dainininkės dainų klausosi ne tik bendraamžės ar jaunesnės paauglės, bet ir jos atvaizdu susižavėję vaikinai. O jų net ir pramogų pasaulyje netrūksta. Pernai dainininkė draugavo su buvusios britų grupės „The Wanted“ nariu Nathanu Sykesu, o šįmet ji vis dažniau pastebima reperio Big Sean draugijoje.


AOP nuotrauka

Tačiau, nemanykite, kad Ariana – tik tobulos išvaizdos mergina, kuriai rūpi tik puoštis ir dažytis. Pasirodo, trapi jos išvaizda – itin apgaulinga. Atlikėja teigia, kad turi blogą įprotį vulgariai keiktis, labiau negu žmones myli gyvūnus, yra veganė, dievina knygas ir miega tik nuoga. Kas galėjo pagalvoti?!

Daugiau dėmesio vertų IT GIRLS – jau kitą savaitę!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!


Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis