Dainininkė Adele per 7 metus pasikeitė neatpažįstamai (FOTO)

Pramogų pasaulyje šiuo metu atlikėjos Adeles vardas skamba itin dažnai. Juk ji po penkerių metų pertraukos į muzikos olimpą įsiveržė su tokia jėga, jog retas kuris galėjo tai nuspėti.

Jos kultiniu tapusi emocinga baladė „Hello“ šiuo metu neketina trauktis iš radijo stočių topų, o visai neseniai pasaulis išgirdo ir pilną Adeles singlo „When We Were Young“ versiją.

Beje, dėl itin užimto darbo grafiko ir sūnaus Andželo Džeimso priežiūros šiuo metu dvidešimt septynerių metų atlikėja atrodo itin sulieknėjusi. Viešumos vengianti dainininkė nedažnai pakliūna į paparacių akiratį, tačiau neseniai Niujorko gatvėje pastebėta Adele atrodė iš tiesų gerokai sulysusi.

Adele
Adele
Vida Press

Adele
Adele
Vida Press

Iš tiesų, pastaruosius keletą metų Adele pastebima vis labiau švytinti ir dailėjanti. Nors žiniasklaidai ji ne kartą prisipažino, jog tiesiog nekenčia sporto salių, o užsirašiusi į jas visais įmanomais būdais stengiasi išvengti sportavimo, Adele gražėja tiesiog akyse.

Daugelis vis teiraujasi: kur slypi Adeles grožio paslaptis? Anot Adeles, ji pernelyg užimta nuolatos domėtis savo svorio pokyčiais, todėl retai kada lipa ant svarstyklių. Ji dievina gardų maistą ir net neketina jo atsisakyti. Be to, pasak Adeles, ji neketina pasiekti size zero (nulinio dydžio, apie kurį plačiai yra diskutuojama modelių pasaulyje), todėl neprivalo savęs alinti dietomis ar intensyviomis treniruotėmis.

Visgi tapimas motina ir dainininkės karjeros pratęsimas jos kilogramus tirpdo milžinišku greičiu. Beje, atrodo, dailėjanti išvaizda džiugina ir pačią Adelę, mat ji dažniau sutinka pozuoti fotosesijoms ir akivaizdu - dažniau šypsosi!

Adele
Adele
Vida Press

Tik pradėjusi dainininkės karjerą Adele atrodė visiškai kitaip - ji buvo kur kas stambesnė, o jos galvos nepuošė jai itin tinkantys šviesūs plaukai.

Adele
Adele
Vida Press

Adele
Adele
Vida Press

Beveik nepakito tik Adeles stilius - ji visuomet išlaikė elegantišką, rafinuotą retro stilių, kuriam būdingos tamsios spalvos bei kiek puošnesnės detalės. Visgi niekas nepaneigs, jog 2008 metais Adele atrodė visai kitaip nei dabar.

Adele
Adele
Vida Press

Ar ji buvo laimingesnė? O gal priešingai, tirpstantys kilogramai ją džiugina? Adele visais laikais išsiskyrė ne skandalais ar atviru savo kūno demonstravimu, o išskirtiniu talentu. Būtent todėl Adeles kūno pokyčiai tikrai nėra ta atlikėjos gyvenimo tema, kurią būtų verta narstyti po kaulelį. Beje, ir ji pati nėra itin linkusi apie tai atvirauti.

Belieka pasidžiaugti dabartine Adeles sėkme ir su nekantrumu laukti naujojo Adeles albumo „25“, kuris prekyboje pasirodys jau lapkričio pabaigoje. Laukiat??

Adele
Adele
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis