Blogo įpročio atsikračiusi Simona Milinytė: su ta bėdele teko pakovoti(FOTO)

Niekada nepamatysite JAV studijuojančios dainininkės Simonos Milinytės su aptrupėjusiu manikiūru ar nukramtytais nagais. Juk rankas žvaigždutė linkusi prižiūrėti ypatingai! Eksperimentai merginos nagų zonoje vyksta kas savaitę. Kokie – išduoda pati dainininkė.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

NAGŲ MANIJA

„Manikiūro eksperimentai man – labai svarbu, nes prižiūrėti rankas turėtų visos merginos. Džiaugiuosi, kad mečiau kramtyti nagus (vaikystėje su ta bėdele teko nemažai pakovoti, bet išaugau) ir dabar jiems negailiu laiko ir dėmesio. Galite mane pamatyti tiek su spalvotais, tiek bespalviais, puoštais ornamentais, tiek su neutralia spalva nulakuotais nagais. Taip pat ir ilgį jų dažnai keičiu, kad nenusibosčiau sau ir kitiems,” - pasakoja dainininkė, nuolat sulaukianti pagiriamųjų komentarų, kurie pasipila vos žvaigždei įkėlus naują nuotrauką su išpuoselėtomis rankytėmis.


Asmeninio archyvo nuotr.

NAMUOSE – KONE MANIKIŪRO KABINETAS

„Jei nori turėti gražias rankas, labai svarbu nuolat atnaujinti manikiūrą, neapsileisti, įsigyti visas priežiūro priemones. Aš nesiskiriu su UV lempa geliniam manikiūrui. Mažutė, lengvutė, patogu transportuoti, o sutaupai nemažai pinigų manikūrininkėms. Geliu padengti nagai mažiau lūžinėja, užauga ilgesni, net su labai ilgais sugebu jaustis patogiai. Į manikiūro specialistus kreipiuosi tik tada, kai užsigeidžiu ypatingo piešinio ant nagų, kurių pati nutapyti nesugebėčiau”, - pasakoja Simona, pridurdama, kad labai mėgsta raštus derinti prie drabužių ar tam tikro įvaizdžio.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis