Be liemenėlės viršeliui nusifotografavusi Selena Gomez sulaukė kritikos(FOTO)

22 metų atlikėja tapo žurnalo „V“ viršelio mergina, o vos tik fotosesijos nuotraukoms pasklidus po internetą, Selena Gomez sulaukė kritikos. Internautams užkliuvo „lolitiškas“ Selenos įvaizdis fotosesijai, kurioje Selena atrodo itin jauna.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Be liemenėlės nusifotografavusi Selena demonstruoja tik džinsus paaukštintu liemeniu, ilgus smulkiai garbanotus plaukus ir „lėliškas“ blakstienas. Internautams užkliuvo tai, kad Selena nuotraukose atrodo it 12 metų mergaitė, o pozuoja itin atviroje viršelio fotosesijoje. „Kaspinai plaukuose ir pozavimas apsinuoginus tikrai nedera“, – tokie komentarai apie fotosesiją netilo „Twitteryje“. „Selena atrodo kaip Lolita“, – rašė kiti „Twitter vartotojai“

Kitose nuotraukose Selena dėvi kaubojaus skrybėlę bei languotą bikinį, puoštą gėlių žiedais. „Ji atrodo kaip vaikiškų grožio konkursų dalyvė netinkamais drabužiais, tiesiog nemalonu žiūrėti į tas nuotraukas“, –  diskusijos socialiniuose tinkluose netyla.

Fotosesijos nuotraukas rasite čia.

O kaip Selenos fotosesiją vertini tu?

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis