Ar tikrai saldus gyvenimas laukia naujosios princesės? (PASKELBTAS VARDAS)

Visos mes kadaise svajojome tapti princesėmis. Tačiau ar kada susimąstėme, jog princese būti tikrai nėra lengviausias darbas? Tereikia prisiminti Annos Hathaway herojės Mijos sunkumus „Princesės dienoraštyje“. Juk princesė nuolatos turi būti pasitempusi, nes ją stebi visa tauta.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Neseniai gimusi princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton dukra Charlotte Elizabeth Diana, kaip ir pirmagimis princas Džordžas, sulaukė milžiniško žiniasklaidos dėmesio. Kaip gi kitaip – juk karališkosios šeimos gyvenimas nuolat yra sekamas per padidinamąjį stiklą.

Ką tik gimusi princesytė yra ketvirtoji karališkos šeimos atstovė eilėje į sostą. Vadinasi, gali būti, jog yra būsimoji karalienė. Tačiau iki galbūt būsimo karalienės statuso ji apturės gražią vaikystę ir paauglystę. 

Vis dėlto, ji nebus tokia, kaip kitų vaikų. Kokių gi pareigų mažoji princesė nuo mažumės privalės laikytis, paskaityk čia.

Nuolatos turės laikytis aprangos kodekso. Mažoji princesytė visuomet turės nešioti princesės įvaizdį atitinkančius drabužius per oficialius karališkuosius renginius. Kaip ją puoš mama: tai jau lieka Kate reikalas, bet žinant elegantišką Kate drabužių skonį ir gebėjimą derinti drabužius, beveik garantuota, jog princesiukė atrodys žavingai.

Žinoma, laisvalaikiu princesė galės rinktis jai patinkančius drabužius, bet jie vargu ar bus labai iššaukiantys... Kai gimsti karališkojoje šeimoje, viskas kitaip.

Mažoji princesė
Vida Press

Iš jos bus tikimasi gero išsilavinimo. Faktas, jog princesė lankys geriausias Anglijoje mokymosi įstaigas, kurioje ji bus mokoma daugelio dalykų. Kadangi tiek tėtis Williamas, tiek mama Kate yra inteligentiški žmonės, mažoji princesė, ko gero, bus paveldėjusi norą mokytis ir tobulėti.

Turės būti nepriekaištingų manierų. Niekas neteigia, jog princesytė nuo pat mažumės turės mokytis vaikščioti su knyga ant galvos (nors kas žino...) Na, vien jau tas faktas, jog princesės mama yra elegantiškoji Kate, reiškia, jog princesė bus paveldėjusi nepriekaištingas manieras ir laikyseną. Tačiau mokytis jai tikrai bus ko.

Privalės išsiugdyti meilę žirgams ir atitinkamam sportui. Bėgioti ar užsiimti aeorobika princesei niekas nedraus, tačiau jai tikrai bus skiepijama meilė golfui ar Anglijos aukštuomenėje labai vertinamam skvošui.

Kembridžo hercogienė Catherine
Vida Press

Kaip žinia, princesės mama nuo mažumės buvo neabejinga sportui, todėl, ko gero, tokia pati bus ir princesė. Žirgai ir princesės - taip pat neatsiejama, juk karališkosios šeimos moterys privalo mokėti jodinėti.

Turės mokėti tinkamai pasisveikinti ir prisistatyti. Tinkamas karališkas tonas – būtina princesės pareigybė. Pagrindus šioms pareigoms atlikti, matyt, padės pati mama Kate, todėl mažoji princesė visuomet turės savo mokytoją, kuri ir išmokys ją visų karališkųjų pareigų.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!
Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis