5 populiarūs aktoriai, kurių jaunystėje nė už ką gražuoliais nepavadintum(FOTO)

Žvelgiant į šių aktorių nuotraukas sunku patikėti, kad kad kažkada jaunystėje jie toli gražu nebuvo patys populiariausi ir geidžiamiausi vaikinai. Tačiau jų bendraamžės, galbūt atsisakiusios su jais eiti į pasimatymus ar palikusios juos dėl tuo metu „kietesnių“ vaikinų, šiandien tikriausiai graužiasi nagus matydamos, į kokius gražuolius „bjaurieji ančiukai“ išaugo.

Matthew Lewisas

Nerangaus ir kartais naivoko Nevilio Nevėkšlos vaidmenį „Hario Poterio“ filmuose atlikęs 24 metų Matthew Lewisas „išaugo“ savo herojų ir tapo patraukliu vyruku! Naujausias jo darbas - 2016 metais kinuose pasirodysiantis filmas apie rašytojų šeimos Brontė gyvenimą.

Matthew Lewis
Matthew Lewis
Vida Press

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Nustebsi: jie mato, bet tau nesako
„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)
TESTAS: kokia šukuosena tau tinka pagal charakterį?

Justinas Timberlake'as

Aktorius ir dainininkas Justinas Timberlake'as savo karjeros pradžioje labiau už viską norėjo tapti šviesiaplaukiu, todėl rudus savo plaukus dažydavo beveik balta spalva. Kas išdrįs pasiginčyti, kad šiandien, jau brandesnis Justinas atrodo geriau nei paauglystėje?!

Justin Timberlake
Justin Timberlake
Vida Press

Josephas Gordonas Levittas

Kas galėjo pagalvoti, kad keistuolį žmogumi apsimetantį seriale „3 luitas už Saulės“ vaidinęs ilgaplaukis paauglys išaugs į vieną karščiausių šiandienos aktorių?

Joseph Gordon-Levitt
Joseph Gordon-Levitt
Vida Press

Pennas Badgley'is

Gossip Girl“ žvaigždė aktorius Pennas Badgley's ne visada buvo toks paslaptingai žavingas, koks buvo jį išgarsinusiame seriale. Štai ką gali gera stilistų ir vizažistų komanda!

Penn Badgley
Penn Badgley
Vida Press

Zacas Efronas

Jau ankstyvoje paauglystėje Zacas buvo merginų numylėtinis, nors ir turėjo ne itin jį puošiančią šukuoseną. Bet ar galėjo tuomet jo gerbėjos nuspėti, kad jo išvaizda su metais tik gerės?!

Zac Efron
Zac Efron
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis