5 pasaulyje garsūs žmonės, kilę iš Lietuvos (FOTO)

Turbūt kiekviena vaikystėje esame pasvajojusios tapti turtingomis, gerbėjų persekiojamomis įžymybėmis, kurių vardus skanduoja įvairiausiuose pasaulio kampeliuose ir kurios dailiai šypsosi iš pačių populiariausių žurnalų viršelių...

Nors ne visoms svajonėms lemta pildytis, tačiau yra žmonių, kuriems šis noras išsipildė. Ir jie, būdami dievaičiais, nepamiršta pasidžiaugti savo lietuviškomis šaknimis. 


Edita Vilkevičiūtė – neabejotinai yra viena iš garsiausių lietuvių modelių. Ji penkis kartus papuošė įvairių šalių „Vogue žurnalo viršelį, šiuo metu dirba „Karl Lagerfeld“, „Christian Dior“, „Armani“ ir „Calvin Klein“ prekės ženklams. Lietuvos gražuolės biografija įspūdinga – nuo dalyvavimo Victoria’s secret šou iki intymios fotosesijos su aktoriumi Zac Efron. Pati Edita yra gimusi Kaune ir, aplinkinių žiniomis, yra labai paprasta ir nuoširdi asmenybė. Į Lietuvą Edita grįžta retokai, tačiau savo šaknų niekuomet nepamiršta ir pabrėžia jas duodama interviu garsiausiems žurnalams. Edita savo natūraliu grožiu pavergė mados pasaulį!


Edita Vilkevičiūtė
Edita Vilkevičiūtė
Vida Press


Pink – atlikėja, kurios tikrasis vardas Alecia Moore, save pristato kaip airių, vokiečių ir lietuvių kilmės žydę. Atlikėjos mamos šeima prieš emigruodami į JAV gyveno Trakuose. Kažkada viename interviu Pink užsiminė apie mažytę Rytų Europos šalį, kurią kada nors galbūt aplankys. Tikimės, kad sulauksime tokios dienos, kai Pink apsilankys mūsų šalyje ir suteiks mums malonumą surengdama įspūdingumu ir akrobatika garsėjantį savo pasirodymą.


Pink
Pink
Vida Press


Anthony Kiedis – Red Hot Chili Peppers grupės energingojo vokalisto prosenelio šeima emigravo iš Tauragės į Niujorką. Lietuvių dievinama grupė su charizmatiškuoju lyderiu 2012 metais koncertavo ir Lietuvos publikai Kaune, o sužavėtas publikos palaikymo Anthony pažadėjo sugrįžti. Su nekantrumu lauksime pažado išpildymo!


Anthony Kiedis
Anthony Kiedis
Vida Press


Lukas Katinas – vienas iš žymiausių ir patraukliausių lietuvių modelių vyrų, dirbęs „Givenchy“, „Calvin Klein“, „Versace“ prekių ženklų firmose. Lukas neretai vadinamas Donatellos Versace favoritu, nes ji viena pirmųjų įžvelgė vaikino, kaip modelio, potencialą. Nors vaikinas daug keliauja, jis spėja pabūti gimtojoje Lietuvoje. Čia, be abejonės, sulaukia daugybės merginų dėmesio, bet socialinio tinklo paskyra byloja, jog savo išrinktąją Lukas jau turi...


Lukas Katinas
Lukas Katinas
Vida Press


Deimantė Guobytė – sužibėjo pasaulio bulvariniuose leidiniuose dėl puikios išvaizdos ir draugystės su pop muzikos dainininku Maxwellu. Deimantė yra fotomodelis, dirba Ellite modelių firmoje ir sparčiai kopia karjeros laiptais. Kaip ji pati prisipažino viename interviu lietuvių spaudai, yra ryžtinga ir tvirtai savo tikslo siekianti mergina, todėl visada pasiekia tai, ko užsibrėžia. 


Deimantė Guobytė
Deimantė Guobytė
Instagram.com nuotr.


Yra nemažai lietuvių kilmės įžymybių, kurios garsina mūsų šalį. Džiugu, kad nuolatos atsiranda naujų, vis papildančių šį sąrašą ir tai tik įrodo, kad lietuviams nėra nieko neįmanomo.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis