5 įžymybės, kurių tikroji profesija nustebins (FOTO)

Dauguma įžymybių gyvena itin prabangų, gerą gyvenimą, todė lengva įtikėti, kad garsenybės yra visiškai kitokie ir ypatingi žmonės. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad dauguma jų vaikystėje gyveno neturtingai ir tik svajojo apie gerą profesiją ir pripažinimą.

Gyvenimas nenuspėjamas, todėl ar nebūtų įdomu sužinoti, ką dabar veiktų pasaulinės žvaigždutės, jei joms nebūtų nusišypsojusi sėkmė ir jų talentai būtų likę nepastebėti? Kokios yra tikrosios garsenybių profesijos, atskleidžia jaunystėje pasirinktos studijų kryptys.

Shailene Woodley – viena populiariausių šių dienų jaunųjų aktorių, pasiekusi pasaulinę šlovę tuomet, kai suvaidino populiariuose filmuose „Divergentė“, „Insurgentė“ ir pirmąja meile dvelkiančiuose „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ ir „Nuostabi dabartis“. Šiuo metu Shailene laikoma merginų idealu dėl jos įkvepiančio pavyzdžio būti kuo natūralesnei ir buvimo kuklia. Tikroji merginos profesija – interjero dizainerė. Būtent tokias studijas buvo pradėjusi mergina garsiame „New Yorko“ universitete.

Shailene Woodley
Shailene Woodley
Vida Press

Gerardas Butleris – gerai žinomas aktorius iš filmų „300“ , „P.S. Myliu tave“, „Bjauri tiesa“ ir „Pasodinsiu savo eks“. Pastarajame Gerardas vaidina su žymiaja Jennifer Aniston ir lietuviškų šaknų turinčiu aktoriumi Jasonu Sudeikiu. Tikroji garsaus aktoriaus profesija yra teisininkas. Po studijų Glasgow universitete jis dirbo pagal profesiją - advokatu, bet ilgai netrukus buvo atleistas, todėl prisiminė vaikystės pomėgį - aktorystę. Įdomu tai, kad studijuodamas universitete Gerardas turėjo savo muzikos grupę.

Gerardas Butleris
Gerardas Butleris
Vida Press

Jessie Ware – šią vasarą Lietuvoje, festivalyje Granatos live koncertavusi britų atilikėja ir dainų autorė yra išgarsėjusi dainomis „Wildest Moments“, „Say You Love Me“, „You & I“. iš tikrųjų ji yra baigusi anglų kalbos studijas „Sasekso“ universitete. Jaunoji filologė ragavo ir žurnalistikos - rašė dviems leidiniams. Dauguma jos rašomų straipsnių buvo apie sporto naujienas. Vėliau būsima atlikėja dirbo televizijos užkulisiuose.

Jessie Ware
Jessie Ware
Vida Press

Hughas Jackmanas – Austalijoje užaugęs aktorius išgarsėjo dėl savo vaidmens filme „X-menai,“ vėliau buvo nominuotas Oskarui kaip geriausias aktorius už vaidmenį muzikinėje dramoje „Vargdieniai“. Hugh yra dirbęs net kūno kultūros mokytoju, o laisvalaikiu uždarbiaudavo kaip šventėms samdomas klounas. Tikroji jo profesija komunikacijų specialistas, būtent šią studijų kryptį būsimas aktorius studijavo „Sidnėjaus Technologijų universitete‘‘.

Hugh Jackmanas
Hugh Jackmanas
Vida Press

Natalie Portman - Jeruzalėje gimusi, New Yorke užaugusi aktorė išgarsėjo suvaidinusi pirmajame, antrajame ir trečiajame „Žvaigždžių karų‘‘ epizoduose. Ji pelnė „Oskarą“ kaip geriausia 2010 metų aktorė už vaidmenį filme „Juodoji gulbė“.Garsi aktorė yra ne tik talentinga, bet ir išsilavinusi. Natalie moka prancūzų, japonų kalbas, geba kalbėti ir hebrajiškai. Tikroji jos profesija – psichologė, moteris yra baigus garsųjį „Harvardo“ universitetą, psichologijos studijas ir dažnai per interviu mėgsta pabrėžti, kad už šlovę ir pinigus daug svarbiau yra geras išsilavinimas.

Natalie Portman
Natalie Portman
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis