18-metė Madonnos dukra lova dalinasi su mergina(FOTO)

Šiandien 18-ąjį gimtadienį švenčianti atlikėjos Madonnos dukra Lourdes Leon tikriausiai džiaugsis ne prabangiu vakarėliu, o žygiuos į paskaitas ir ruošis atsiskaitymams.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Mičigano valstijos universitete studijuojanti Lourdes toli gražu negavo išskirtinių sąlygų vien todėl, kad ji – vienos garsiausių pasaulio dainininkių atžala. Lourdes neturi savo apartamentų, jai kambarį tenka dalintis bendramoksle, merginos miega dviaukštėje lovoje.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Prie restoranų, tarnų ir prabangių kelionių pratusiai Lourdes tenka susitaikyti su studentiška realybe: mergina pusryčius, pietus ir vakarienę valgo universiteto valgykloje, kurios meniu pagrindą sudaro tokie paprasti patiekalai kaip pica, mėsainiai ir makaronai.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Universitete kartu su Lourdes paskaitas lankantys studentai atskleidžia, jog ji – tikrai ne sužvaigždėjusi ir išlepinta įžymybių atžala. Bendraamžiai apibūdina ją kaip uždarą, kiek nedrąsią merginą. Sunku patikėti, kad ji – skandalų neišvengiančios Madonnos vaikas! Tiesa, Lourdes kuo dažniau stengiasi išvengti garsiosios mamos šešėlio: susipažindama su naujais žmonėmis ji mėgsta prisistatyti Lolos vardu, nes nenori, kad nauji pažįstami rodytų jai dėmesį vien todėl, kad jos mama – pati Madonna.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Tiesa, nors į savo širdį naujų draugų įsileisti Lourdes neskuba, tačiau vaikinų dėmesiu universitete jai skųstis nereikia. Bendramokslės teigia, kad vaikinai rungiasi dėl Lourdes dėmesio, o norinčių pakviesti į pasimatymą – ištisos eilės!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis