17-metė muzikos sensacija laužo lieknumo standartus(FOTO)

Didžiausia praėjusių metų muzikine sensacija tituluojama 17-metė atlikėja Lorde (tikrasis vardas – Ella Yelich-O'Connor) jau nuo savo karjeros pradžios laužė visas pramogų pasauliui būdingas taisykles.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Ši dainininkė visuomet demonstravo ypatingą brandą, jos nelydėjo bendraamžėms žvaigždėms būdingi skandalai, kompromituojantys paparacų kadrai ir raudonuoti kitus verčiantys pasisakymai.

Tokios muzikos legendos kaip Eltonas Johnas jos originalų dainų stilių gyrė, o milijonams gerbėjų Lorde tapo puikiu pavyzdžiu, kad ne vien išsipusčiusios lėlytės gali tapti įžymybėmis. Savo elgesiu ir išvaizda Lorde įrodė, kad jei nori muzikos pasaulyje įsitvirtinti ilgam ir būti gerbiama – pigiais blizgučiais ir skandalais to nepavyks padaryti.

Lorde
Lorde
Vida Press

Lorde – jauna, tačiau itin išmintinga mergina. Ji nepaklūsta nei grožio, nei lieknumo standartams, drąsiai rodosi gatvėje be jokio makiažo, o savo „Instagram“ paskyroje nepabūgsta su gerbėjais pasidalinti nuotraukomis, kuriose matyti ne tik prabangūs viešbučiai, bet ir kremu nuo spuogų padengtas atlikėjos veidas.

Ne kartą mados kritikų išpeikta už netinkamus apdarus ar, jų manymų, kiek per apvalias formas, Lorde net nemano kankinti savęs dietomis, nes jai už bet kokį įvaizdį ar žurnalų viršelius svarbiau jos kuriama muzika. Ir nepaisant to Lorde atvaizdas puošia garsiausių leidinių viršelius, viena geriausiai žinomų kosmetikos kompanijų MAC pasiūlė jai sukurti savo lūpdažių liniją, o kartais keistoki jos drabužių deriniai tampa naujomis tendencijomis!

Lorde
Lorde
Vida Press

Jaunoji atlikėja atskleidė, jog negali pakęsti, kai su ja elgiamasi kaip su maištinga paaugle, o ne profesionalia atlikėja. Todėl ji „išrado“ puikiai veikiančią bendravimo taktiką: jei su ja kalbama kaip su nieko neišmanančia paaugle, ji ir elgiasi kaip paauglė, varto akis ir demonstruoja nepasitenkinimą. Gudrus ėjimas, tiesa?

Lorde
Lorde
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis