16-metė dėl išmaniojo telefono užstrigo kanalizacijos vamzdyje(FOTO)

Ką padarytum dėl savo išmaniojo telefono? Ar šoktum paskui jį į... kanalizacijos vamzdį?

16-metė britė Ella-Anne Birchenough stovėdama ant šaligatvio kalbėjosi telefonu. Pabaigusi pokalbį mergina nusprendė įsidėti telefoną į kišenę. Tačiau telefonas praslydo ir įkrito į netoliese esantį nuotėkų vamzdį, kurį dengė grotelės.

Ryžtinga mergina nesutriko: ji nusprendė groteles pakelti ir numylėtąjį telefoną pagriebti kojomis. Ella Anne iki pažastų sulindo į vamzdį, o supratusi, kad telefono visgi neatgaus, nusprendė lipti atgal. Tą akimirką 16-metė suprato, kad vamzdyje įstrigo ir iš jo pati neišsikapanos.

Netoli merginos namų įvykusį incidentą pamatė namuose buvusi Ellos-Anne mama, kuri ir iškvietė gaisrininkus bei greitąją pagalbą. Gelbėtojai atvyko per 7 minutes, tačiau tiek laiko užteko, kad vamzdyje įstrigusios merginos nuotraukos būtų paviešintos pro šalį ėjusių bendraamžių. Vos per kelias valandas žinia apie merginos nelaimę pasidalino tūkstančiai socialinių tinklų vartotojų.

Merginą išgelbėję ugniagesiai stebėjosi jos ryžtu atgauti į nuotėkas įkritusį telefoną. „Manau, kad ten tebuvo vanduo, tačiau jos ištraukta iš vamzdžio skubėjau namo ir ilgai gulėjau vonioje, nes nežinia, kokios nuotėkos buvo tame vamzdyje“, - pasakojo paauglė. „Girdėjau komentarus, kad įstrigau todėl, jog esu stora, tačiau į tokias kalbas stengiuosi nekreipti dėmesio ir viską „nuleidžiu“ juokais“.

Nejuokais išsigandusi merginos mama po įvykio juokavo, kad dabar dukrai teks tenkintis seno modelio „Nokia“ telefonu, nes savąjį „Iphone“ ji paskandino nuotėkose. „Tokio įvykio neis pamiršti, tikrai nepraleisime progos lengvai pasišaipyti per dukros 18-ąjį gimtadienį ar vestuves“, - kalbėjo internetinės sensacijos mama.

Neįprasto įvykio nuotraukas gali apžiūrėti ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis