16-mečio nelaimė: pirštas nutrūko, tačiau „tūsinausi“ toliau!

Ne visi vakarėliai palieka gerus prisiminimus. O štai vieną vakarėlį 16-metis britas Joshas prisimins visą gyvenimą: nelegalaus masinio vakarėlio metu vaikinas prarado kairiosios rankos mažąjį pirštą. Tačiau ši nelaimė nesustabdė Josho nuo linksmybių!

Apleistame pašto pastate Londone vykęs nelegalus masinis vakarėlis, žargoniškai vadinamas „reivu“, tą vakarą sutraukė net 4000 jaunuolių.

Savaitės skaitomiausi straipsniai

Vilniaus verslininkų dukra: džiaugiuosi, jei piniginėje turiu bent 20 litų(INTERVIU)

Dėl didelio žmonių skaičiaus pastate buvo sudėtinga judėti, o ir atvykusi policija ilgai negalėjo sutramdyti tokios nevaldomos pasilinksminti pasiryžusių žmonių minios. Maždaug viduryje vakarėlio pastate netikėtai įsijungė gaisro signalizacija, o netoli jos išjungimo mygtuko linksminęsis Joshas paragintas draugų ryžosi kaukiančią signalizaciją išjungti. Tačiau jam nepavyko: pašokus išjungti signalizaciją mažasis kairės rankos pirštas įstrigo sulūžusiame apsauginiame skyde ir ties viduriu nutrūko.

„Pažiūrėjau į savo ranką, o mažojo piršto nebebuvo, kyšojo tik kaulas. Labai keistas jausmas: vieną akimirką tau viskas gerai, tavo pirštas - vietoje, o kitą jo jau nebėra. Realybė tiesiog smogia į veidą“, - apie nelaimingą atsitikimą pasakojo britas.

Tačiau vietoj to, kad kuo greičiau skubėtų nutrauką pirštą išgelbėti, vaikinas nusprendė pasilinksminti. „Už vakarėlį sumokėjau 10 svarų (apie 40 Lt), netekau piršto, nejaugi imsiu ir išeisiu?!“, - netikėtą poelgį paaiškino britas. „Nusivilkau marškinėlius ir kuo tvirčiau aprišau nutrauktą pirštą. O ką daugiau daryti? Muzika gera, aplinkui - karštos merginos, nusprendžiau dar pasitūsinti!“, - pasakojo Joshas. Vėliau vaikino draugai nuvedė jį į greitosios pagalbos automobilį, kur jo nutrauktu pirštu pasirūpino medikai.

„Girdėjau, kad vėliau neblaivūs vakarėlio dalyviai su nutraukta mano piršto dalimi žaidė, mėtė ją vienas kitam“, - interviu guodėsi Joshas.

Vakarėlis baigėsi, o štai nutrauktas pirštas Joshui visad apie audringą jaunystę primins. Linksminkimės atsakingai! 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis