VAIKINAI ATVIRAI: atskleista, kodėl Audrius Janonis yra vienišas (FOTO) (VIDEO)

Dvidešimtmetį Lietuvos dainininką Audrių Janonį šlovė užklupo dar visai jauną. Ir nors Audrius iš draugų yra išgirdęs, jog turėjo žvaigždžių ligos simptomų, būtent per įžymumą jis atrado tikruosius savo draugus.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Deja, tikrosios savo meilės Audrius dar nepažino.. Tiesą sakant, jis jos ir neieško. Gražuolis atlikėjas teigia, jog dabar - jo žibėjimo metas, todėl laiko rimties santykiams nėra. Vis dėlto merginų širdžių Audrius nedaužo. Apie anksti užklupusią šlovę ir gerus genus - interviu su Audriumi. 

Kada prasidėjo tavo muzikinė karjera? 

Dainuoti pradėjau ankstyvoje jaunystėje, dar būdamas darželyje. Tuomet, mano didelį norą ir „užsivedimą“ dainuoti pastebėjo mano darželio mokytoja, kuri ir paskatino mane vesti į muzikos mokyklą. Tiesa, muzikos mokyklos taip ir nebaigiau, nes prasidėjus paauglystei atradau save sporte. Dziudo, plaukimas, regbis, sporto salė... Kelias skirtingas sporto šakas išbandęs, grįžau prie muzikos, nes tik dainavimas suteikė man tiek malonumo.

Esi jaunas, o jau žinomas. Neteko persirgti vadinamąją žvaigždžių liga?

Visada maniau ir labai džiaugiausi, kad žvaigždžių liga mane aplenkė. Tačiau atviriau pasikalbėjus su draugais teko pripažinti kitą tiesą. Tikiuosi, kad antro ligos kėlinio nebus (juokiasi).

Audrius Janonis ir Alexander Rybak
Audrius Janonis ir Alexander Rybak
Asmeninio albumo nuotr.

Ar nepastebėjai, jog kai tapai populiarus, padaugėjo žmonių aplink tave?

Geriau pagalvojus, jų kaip tik pamažėjo, liko tik patys artimiausi. Nežinau, ar čia dėl to, kad aš neprisileidžiu, ar dėl to, kad manęs bijo, ar dėl to, kad mato mane „pasikėlusį“... Tiksliai nežinau, bet džiaugiuosi dėl to. Džiaugiuosi, kad atpažinau savo tikrus draugus dar iki tapimo atpažįstamu (šypsosi).

Studijuoji universitete. Savo ateitį sieji su studijuojama specialybe, ar su muzika?

Studijuoju marketingo specialybę, tad ją galėsiu pritaikyti tiek maisto parduotuvėje ar naktiniame klube, tiek ir muzikinėje veikloje. Labai džiaugiuosi dėl šio savo pasirinkimo, nes kol kas, dar tiksliai nematau savęs tam tikroje srityje, o tokios plačiai pritaikomos studijos išeis tik į naudą.

Esi išvaizdus. Manai, jog graži išvaizda padeda išgarsėjimui? 

Taip, scenoje graži išvaizda daug duoda, tačiau ne daugiau, nei turimas talentas. Ačiū savo gražiems tėveliams už genus, tačiau savo išvaizdos labai nesureikšminu.

Audrius Janonis
Audrius Janonis
Asmeninio albumo nuotr.

Merginų dėmesio tau netrūksta. Ar turi savo išrinktąją?

Ne, savo išrinktosios neturiu. Turbūt atėjo laikas, kai noriu „išsilakstyti“, o rimtiems santykiams laiko tiesiog nelabai rasčiau. Nesupraskit klaidingai, esu šeimos žmogus, labai myliu vaikus ir net įsivaizduoju kaip mano šeima atrodys po 10 metų...

Tiesiog dabar tinkamas metas neįpareigojantiems santykiams, kai su mergina galiu būti kada noriu ir kiek noriu. Merginų tikrai neskaudinu, visos jos žino, kad rimtų santykių šiuo metu neieškau. Kada dar galėsiu taip gyvent, jei ne dabar?  (šypsosi)

Paskutinio intriguojančio klausimo su Audriaus atsakymu ieškok birželio mėnesio „Panelėje“. O dabar pasimėgauk Audriaus muzikiniu hitu:

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis