Suskaičiavo, kiek kartų per „Eurovizijos“ dainą pasibučiavo Vaidas ir Monika

Repetuodami „Eurovizinę“ dainą „This time“ Monika Linkytė ir Vaidas Baumila jau pasibučiavo daugiau nei penkiasdešimt kartų, o tarp „Eurovizijos“ žurnalistų net pasigirsta klausimų apie būsimas atlikėjų vedybas. Nenuostabu, juk daina „This Time“ jau įkvėpė kaunietį Justą Lisauską pasipiršti savo mylimajai – gal panašų siurprizą ruošia ir Vaidas su Monika?

Anot atlikėjų, mintis pasibučiuoti per dainą jiems kilo ekspromtu, tačiau dabar tai – pagrindinis dainos akcentas. Netgi užsienio žiniasklaida Moniką ir Vaidą pristato per bučinį „Lietuva: du atlikėjai – vienas bučinys“. Dainininkai bučinių vienas kitam negaili – jie bučiuojasi ne tik per pasirodymus, bet ir per kiekvieną repeticiją. Nuo vasario mėnesio, kai buvo išrinkti atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“, jie beveik kasdien bučiuojasi jau keturiolika savaičių. Akylūs žiūrovai pastebi, kad artėjant poros pasirodymui antrajame pusfinalyje, bučiniai tampa vis saldesni ir karštesni.

Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
DELFI / Šarūnas Mažeika

„Tai natūralu. Mes vis geriau vienas kitą pažįstame, todėl ir įsidrąsinome. Per pirmas repeticijas išvis nesibučiavome, nes Vaidas buvo peršalęs, vėliau atsargiai pasibučiuodavome į skruostus, o dabar bučiuojamės drąsiai į lūpas. Kokio bučinio sulauksite šiandien? Tai mūsų staigmena“, – intriguoja Monika Linkytė.

Nors „Eurovizijos“ užkulisiuose sklinda kalbos apie Vaido simpatiją Vokietijos atstovei Ann Sophie, atlikėjai tvirtina savo bučinius saugantys vienas kitam. Bent jau iki lemiamo pasirodymo. „Bučinys – labai svarbi mūsų pasirodymo dalis, reikia nemažai repetuoti, analizuoti, parinkti kamerai tinkamą kampą“, – juokiasi Vaidas.

Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
DELFI / Šarūnas Mažeika

Panašu, kad bučinio su Vaidu po pasirodymo „Eurovizijoje“ gali trokšti ne tik lietuvės, bet ir dažna europietė. Jau dabar konkursą nagrinėjantis tinklaraštis „Good Evening Europe“ Vaidą paskelbė gražiausiu vyru „Eurovizijoje“. Be to, Vaidas išrinktas tarp patraukliausių konkurso atlikėjų – „Eurovision‘s Next Top Male Model 2015“ rinkimuose Vaidas su kitais 15 vyrukų pateko į finalą. Vis dėlto Monika mano, kad jų dainos sėkmę lems ne Vaido patrauklumas, bet dainos paprastumas ir žaismingumas. „Net ir nereikia tų penkiasdešimt pilkų atspalvių“, – viename interviu linksmai komentavo atlikėja.

Ar Vaido ir Monikos karšti bučiniai paskatins visus lietuvius atviriau reikšti savo emocijas? Bendrovės „Coca-Cola“ užsakymu atliktas reprezentatyvus tyrimas apie Baltijos šalių bučiavimosi įpročius, parodė, kad net 30 procentų lietuvių romantinius bučinius mylimiesiems dovanoja kasdien. Dar 40 proc. bučiuojasi kelis kartus per savaitę. Galbūt po garsiojo „Eurovizijos“ bučinio lietuviai mylimuosius ims bučiuoti dažniau? Belieka to tikėtis, o Vaidui ir Monikai palinkėti šį vakarą nusiųsti pergalingą bučinį Europai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis