Stilingiausios garsenybės pamišo dėl „bomžkelnių“ (FOTO)

Tarp stilingiausių garsenybių plinta naujas mados virusas: žvaigždės renkasi plačias plėšyto džinso kelnes, kurioms netruko prilipti „bomžkelnių“ pravardė. Nutriušusio įvaizdžio džinsus, siuvinėtus blizgiais žvyneliais, žvaigždės demonstruoja ir gatvėje, ir glamūru spindinčiuose vakarėliuose.

Pavasario ir vasaros sezoną vėl grįžta atsainusis grunge stilius, tačiau šįkart jis kitos – prabangesnis. Plėšyti drabužiai dekoruojami blizgiais siuvinėjimais arba grunge simboliu tapę languoti flaneliniai marškiniai bei nudrengti džinsai derinami prie elegantiškų aukštakulnių.

"Ashish"
Vida Press

Chloe Norgaard
Chloe Norgaard
Mavrixonline/Scanpix

Mados variacijoms neatsispyrė ir pramogų pasaulio madistės – Rita Ora bei Lady Gaga. Jos išsirinko mados namų „Ashish“ kolekcijoje pristatytas plėšyto džinso kelnes, kurios pamažu užkariauja stileivų spintas.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Rita Ora
Rita Ora
Vida Press

Nors šie džinsai atrodo tarytum nudėvėti, jų įsigyti ne taip ir lengva. Jau dabar daugybėje internetinių prabangos prekių parduotuvių atsiprašoma, kad „Ashish“ plėšytų džinsų teks laukti, nes modeliai išpirkti. O kaina ne tokia ir kukli – daugiau nei 3,5 tūkst. litų. Ką manai apie naująją džinsų madą?

Rita Ora
Rita Ora
Vida Press

"Ashish"
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis