Stilingiausia: Vanessa Hudgens tuos pačius drabužius vilki vėl ir vėl (FOTO)

Aktorė Vanessa Hudgens nepaliauja stebinti puikiu stiliaus pojūčiu, vos per savaitę ji spėjo pademonstruoti gausybę šaunių derinių. Mergina drąsiai miksuoja tuos pačius drabužius ir kaskart atrodo vis kitaip, nors ir sijoną, ir tą patį švarką vilki ne po kartą ir ne po du.

Anksčiau V. Hudgens buvo žinoma kaip boho stiliaus mėgėja, tačiau ir dabar jai hipiškos detalės nesvetimos, nuo apskritų saulės akinių iki plazdančių suknelių, sijonų ir platformų. Vienas mėgstamiausių aktorės apdarų - ilgas drobinis sijonas, kurį Vanessa mielai vilki prie skirtingo stiliaus patrumpintų palaidinių.

V. Hudgens, Vida Press nuotr.

Taip pat ji be galo mėgsta maksi ilgio sukneles, šią vasarą be jų - nė iš vietos! Madistėms privalu įsigyti bent vieną žemę šluojančią suknelę, kuri pravers ir laisvalaikiu mieste, ir muzikos festivalyje.

V. Hudgens, Vida Press nuotr.

Dar vienas "must have" daiktelis - rokerių stiliaus odinė striukė. Nors dauguma žvaigždžių dažniausiai renkasi juodas, vėsiems vakarams puikiai tiks ir madinga baltos odos arba pastelinio atspalvio striukė.

V. Hudgens, Vida Press nuotr.

Aktorė be abejonės žino, kas dominuoja ne tik drabužių, bet ir aksesaurų tendencijose, balta didelė rankinė - taiklus šūvis į sezono geidžiamiausias. Savo didelį baltos odos krepšį Vanessa taip pamilo, kad užsimeta jį ant peties ko ne kiekvieną dieną.

V. Hudgens, Vida Press nuotr.

Kai pakanka mažutės rankinės, Vanessa iš spintos traukia dėžutės formos rankinę, dabintą metaliniais apkaustais. Nors jos rankinė įkainota ne vienu tūkstančiu, naujose greitosios mados parduotuvių kolekcijose rasi kur kas pigesnių alternatyvų.

V. Hudgens, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis