Stiliaus nesėkmė: milijonus uždirbanti režisierė iškilmėms rinkosi atpigintą suknelę(FOTO)

Aktorei Lenai Dunham nepavyksta sužavėti mados žinovų, ji ir vėl sulaukė kritikos dėl prasto įvaizdžio. Prieš porą dienų Niujorke vykusiame vakarėlyje Lena vilkėjo suknele iš praėjusio sezono kolekcijos. Ši jau gerą mėnesį internete parduodama už pusę kainos.

L. Dunham ne pirmą kartą atsiduria tarp prasčiausiai besirengiančių garsenybių, pastarasis pasirodymas viešumoje ir vėl nuvylė. Aktorei apsilankius viename Niujorko pobuvių, internete netruko pasklisti komentarai apie jos įvaizdį: suknelės audinys ir siluetas netinkami, Lena atrodo kresna, o plaukai deramai nesutvarkyti. L. Dunham vilkėta auksiniais žvyneliais siuvinėta suknelė iš mados namų „Marc Jacobs“ 2013 m. rudens kolekcijos buvo specialiai pritaikyta jos figūrai, deja, net individualus drabužio tobulinimas neatsipirko.

Lena Dunham
Lena Dunham
AOP, AFP/Scanpix nuotr.

Jau kitą dieną pasipylė klausimai, kodėl aktorė prašmatniai vakarienei pasirinko jau praėjusio sezono suknelę, kuri internete parduodama už pusę kainos? Juk Lena gali sau leisti įsigyti pačius naujausius ir madingiausius apdarus, gali pasisamdyti talentingiausius stilistus, tačiau aktorė įvaizdžio klausimais linkusi neišlaidauti. Ji pasitiki savo skoniu ir pasirinkimais, o ką sako kiti L. Dunham nerūpi: suknelė tinka ar netinka, bet bilietą į prabangų pobūvį turi ji, o ne piktais liežuviais plakantys kritikai.

"Marc Jacobs" suknelė
Polyvore.com ir mytheresa.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis