„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Pirmas derinukas

Kaipgi vasara be džinsinių šortų? Tokie šortai paaukštintu juosmeniu ir dabar madinga crop top palaidinė - geras pasirinkimas karštai vasaros dienai. Vasara reikalauja patogios avalynės: tiks ir inkariukai, ir platformos, ir balerinos, ir aulinukai. Vietoj rankinės gali rinktis kuprinytę. Jaunatviškas ir vasariškas įvaizdis!

Palaidinė - 14 Lt
Šortai - 7 Lt
Avalynė - 40 Lt
Kaklo papuošalas - 3 Lt

Derinuko kaina - 64 Lt

Antras derinukas

Nori patogaus ir sportiško įvaizdžio? Gali rinktis džinsus, spalvotas kelnes, o kad neatrodytum per daug sportiškai, palaidinė turėtų būti kiek puošnesnė. Tam puikiai tiks klostuota arba lace tipo palaidinė. Aišku, avalynę rinkis tik patogią. Tai gali būti sportiniai bateliai, balerinos, inkariukai. Tik šiam įvaizdžiui nepadaugink aksesuarų. Užteks ir vieno.

Palaidinė - 24Lt
Kelnės - 14 Lt
Avalynė - 20 Lt
Apyrankė- 8 Lt

Derinuko kaina – 56 Lt

Trečias derinukas

Net ir šiais laikais madoje galime jausti septintojo šeštojo - dešimtmečio dvasią, kai sijonai trumpėjo, mados ikona buvo modelis Twiggy, o populiariausias drabužis - trumpa A formos silueto suknelė. Dabar galime pamatyti tikrai daug šios tendencijos interpretacijų. Aš ilgai ieškojau ir atradau kaip tik tokią gipiūrinę suknelę. Prie jos priderinau kūno spalvos lakuotus laivelius ir daugiaspalvę rankinę.

Suknelė - 18 Lt
Avalynė - 20 Lt
Rankinė - 14 Lt

Derinuko kaina – 52 Lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis