„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Pirmas derinukas

Darbe privalai laikytis tam tikrų aprangos reikalavimų? Ir tokioje situacijoje gali atrodyti šauniai. Vasarai patarčiau rinktis pastelines arba baltas skinny kelnes bei ryškią palaidinę, kuri neleis atrodyti nuobodžiai. Aukštakulnius gali keisti į basutes, aulinukus ar i oxford tipo batelius 

Palaidinė - 15 Lt
Kelnės - 17 Lt
Avalynė - 40 Lt

Derinuko kaina   -72 Lt

Antras derinukas

Kaip rengtis vykstant į festivalį? Daugumai festivaliai asocijuojasi su laisve, hipių subkultūra ar kaubojišku įvaizdžiu. Todėl tam, kad išsiskirtum iš minios, jaustumeis patogiai, stilingai ir nebijotum išsipurvinti, drabužius patarčiau rinktis dėvėtų drabužių parduotuvėse, kad po to nebūtų gaila išmesti naujų šortų už 300 Lt... O čia rasti gražių apdarų tikrai galima. Aš radau plonos verstos odos šortus, nėriniuotą siuvinėtą palaidinę be rankovių ir ilgesnį kardiganą, tam, kad vakare nesušaltum, o dieną neiškeptum saulės atokaitoje. Festivaliui avalynę rinkis tik patogią. Geriausias variantas - aulinukai arba botai.

Palaidinė - 14 Lt
Šortai - 17Lt
Kardiganas - 22 Lt
Avalynė 40 Lt

Derinuko kaina – 93 Lt

Trečias derinukas

Vakarui mieste su draugėmis norėtųsi kažko mergaitiško? Rinkis prigludusius, pastelinių spalvų bermudus ir laisvesnę palaidinę (taisyklė: jei viršus laisvas, apačia turėtų būti prigludus ir atvirkščiai). Avalynei reikalavimų nėra, tačiau jei nori išlaikyti mergaitišką stiliuką, avėk subtilius aukštakulnius arba laivelius.

Palaidinė - 9 Lt
Bermudai - 19 Lt
Avalynė - 40 Lt
Kaklo papuošalas - 3 Lt

Derinuko kaina – 71 Lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis