„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Ir toliau tęsiame Sostinės „skudurynų“ reidą! Apžiūrėk, kokius stiliaus perliukus šią savaitę atrado panele.lt stilistė Giedrė!

Pirmas derinukas

Baltus marškinius ir džinsinius šortus privalu vasarą turėti kiekvienai panelei. Čia patogumas neatsiejamas nuo stiliaus. Prie dabar ypač madingų boyfiend stiliaus paplėšytų šortukų parinkau ryškią kelių spalvų delninę, suteikiančią visam įvaizdžiui išbaigtumo. O kad nebūtų „sviestas sviestuotas“, avalynė yra paprasta ir nekrentanti į akis, kūno spalvos.

Džinsiniai šortai - 12 Lt
Marškiniai - 16 Lt
Bateliai – 16 Lt
Delninė - 11 Lt

Iš viso: 55Lt

Antras derinukas

Kaipgi vasara be suknelių? Niekaip. Nevaržanti, laisva šifono suknelė idealiai tiks karštai dienai. Juk nenorėtum vilkėti itin aptemptos suknelės, kai lauke +30? Ir juokingai atrodytum, ir jaustumeis nepatogiai. Taigi, geriau rinkis tas, kurios leis kūnui bent šiek tiek kvėpuoti.

Suknelė - 67 Lt
Delninė - 17 Lt
Avalynė- 16 Lt

Iš viso - 100 Lt

Trečias derinukas

Šviesios, nude spalvos neatsiejamos nuo vasaros. Jomis ir „žaidžiau“ rinkdama trečiąjį derinį. Lengva, perregima gipiūrinė palaidinė, džinsinės kelnės su odos įsiuvais vidinėse kelnių pusėse, bei stiliui užbaigti - kakaviniai batukai su rausvu padu, kurie dabar yra ypač madingi, o juos turėdama galėsi derinti prie skirtingų įvaizdžių.

Kelnės - 27 Lt
Marškiniai - 23 Lt
Avalynė - 27 Lt

Iš viso - 77 Lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis