„Plus-size“ bikinius kurianti kompanija metė iššūkį lieknoms manekenėms(FOTO)

Kas pasakė, kad bikinius gali dėvėti tik tobulas figūras turinčios merginos? Maudymosi kostiumėlius kurianti kompanija „Swimsuits For All“ pristatė specialų kalendorių, kurį puošia 4 labai skirtingų figūrų gražuolės, dėvinčios bikinius.

Kalendoriumi kompanija „Swimsuits For All“ norėjo įrodyti, kad mergina gali būti patraukli ir būdama apvalesnė nei grožio pasaulio standartu tapusi 4 dydžio figūra.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Grožio blogerės patarimai, kaip susiruošti per 20 minučių
Madingos rankinės vasarai iki 50 ir iki 85 Lt(FOTO)
Tikra istorija: tapau meiluže ir jo merginos drauge...

Kalendoriaus nuotraukas rasi čia

Fotosesijoje įsiamžinusios „Plus-Size“ manekenės bei mados blogerė teigia, jog nesvarbu, kokio dydžio drabužius dėvi, vis vien gali rasti sau tinkamą bikinį. Jos taip pat atskleidė, kad yra laimingos demonstruodamos didesnių dydžių drabužius ir vaikinų dėmesiu nesiskundžia.

„Yra vaikinų, kuriems patinka lieknos, bet yra ir tokių, kuriems patinka apvalutės. Mane dažnai kviečia į pasimatymus, tačiau aš jau turiu vaikiną“, pasakojo 18 dydžio drabužius dėvinti mados blogerė Gabi Gregg. Mergina taip pat patikino, kad ryžosi šiai fotosesijai todėl, kad padrąsintų kitas itin lieknomis formomis negalinčias pasigirti merginas nebijoti savęs mylėti tokios, kokia esi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis