Palygink: kaip Selena Gomez rengiasi pati, o kaip ją papuošia stilistai (FOTO)

Dainininkė Selena Gomez renginiuose žavi elegantišku ir seksualiu įvaizdžiu. Jos stilistai pasirūpina, kad merginos suknelės nepaliktų abejingų, šukuosenos būtų tobulos, o makiažas išryškintų egzotiškus merginos bruožus. Tačiau kasdienybėje Selenos kartais nė neatpažinsi.

Eidama pasilinksminti su draugais ar skubėdama į repeticijas S. Gomez ne visuomet dažosi, ji mėgsta veido odą pailsinti ir drąsiai pasirodo be makiažo. Plaukus kartais susiriša į patogią ponio uodegėlę, o kartais atrodo net kiek susivėlusi. Kasdienybėje mergina dažniausiai renkasi laisvalaikio stilių. Džinsai, marškinėliai ir apsmukęs megztinis – jos mėgstamiausia eilinės dienos uniforma.

Selena Gomez, Vida Press, SIPA/Scanpix nuotr.

Selena Gomez, Vida Press, Mavrixonline, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Filmavimai, vakarėliai ir pristatymai – kitas reikalas, čia Selenos stilistai papluša iš peties ir ją paverčia gundančia sirena: papuošia suknelėmis giliomis iškirptėmis ar skeltukais, seksualiais kostiumėliais ar kombinezonais, žvilgančiais aukštakulniais. Kai S. Gomez ruošiasi pasirodyti aukštesnio rango (raudonojo kilimo) renginiuose, merginai parenkamos ilgos vakarinės suknios, priderinami ypatingi papuošalai. Mes tokios progos pasipuošti galime laukti ne vienerius metus, o Selenai tai nuolatinis darbas, todėl visai nenuostabu, kad gatvėje ji nė neketina demonstruoti prabangos.

Selena Gomez, Vida Press nuotr.

Selena Gomez, Mavrixonline, AFP/Scanpix nuotr.

Selena Gomez, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis