Neįprasta mada: išvers iš klumpių tiesiogine prasme (FOTO)

Besidominčios mada ir neabejingos stiliaus naujienoms žino - kartais net ir keisčiausias drabužis gali atrodyti stilingai. Lygiai tas pats yra ir su batais. Ar kada vaikščiojai su tikromis klumpėmis?

Klumpės - gana senokai užmiršti batai, kurie šiuolaikiniam gyvenime nėra nei patogūs, nei gražiai atrodantys. Juk avėti tokį sunkų medžio gabalą ant kojos tikrai nėra pats komfortiškiausias ir praktiškiausias dalykas...

Vis dėlto klumpes dabar pakeitė įvairiausių spalvų crocsai, kuriuos dažnai žmonės avi namuose, mat šie batai yra labai patogūs.

Naujausia tendencija byloja, jog sušiuolaikintas klumpes galėsime avėti ir eidamos pietų į stilingą restoraną! Kadangi mados bloggerės diktuoja stiliaus tendencijas, viena iš garsių pasaulio stiliaus bloggerių Eva Chen visai neseniai pasidalino stilinga Birkenstock clogsų (Birkenstock klumpių) nuotrauka ir visam pasauliui tarsi pranešė, jog tuoj ateis nauja batų mada.

Šiuolaikiškų klumpių nuotrauką rasi čia.

Nors ši batų rūšis į mados pasaulį vėl žengė jau prieš keletą metų, tik šį pavasarį jį buvo galutinai atgaivinta. Pavasarį pastebėta kietapadėmis klumpėmis avinti mados pranašė modelis Kate Moss, kuri skelbė klumpių mados tendencijos pradžią. Ką gi, dabar, ko gero, atėjo metas minkštosioms klumpėms.

Kate Moss
Kate Moss
Vida Press

Tik laiko klausimas, kada ši mados tendencija pasieks ir kitų stilingųjų spintas.

O ką tu manai apie šią klumpių mada - stilinga ar nelabai?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis