Liūdna pamąsčius, kaip save darko ši aktorė (FOTO)

Aktorė ir dainininkė Abigail Breslin (19 m.) išgarsėjo bemaž prieš 10 metų suvaidinusi filme „Mažoji mis“. Šiandien buvusią mažąją nenuoramą sunku atpažinti, ji tapo šviesiaplauke gražuole, deja, neretai prasilenkiančia su stiliaus kanonais.

Šį kartą paparacai įamžino Abigail Niujorke, mergina išsiruošė į apsipirkimų maratoną. Praeivių žvilgsnius greičiau traukė ne žinomas veidas, o įspūdinga aktorės avalynė. Tigriniai platforminiai batai kilstelėjo Abigail nuo žemės bent 15 cm, bet įvaizdžio anaiptol nepapuošė. Vos 155 cm ūgio išraiškingos figūros mergina kaip įmanydama stengiasi atrodyti aukštesnė ir kurti grakštesnių kūno linijų įspūdį, tačiau ne itin sėkmingai.

Abigail Breslin, Vida Press nuotr.

Jau ne kartą Abigail užkliuvo mados kritikams, ne viename renginyje ji yra pasirodžiusi dėmesį atkreipiančiais įvaizdžiais: tai efektinga suknelė, tai originalūs bateliai ar kitas koks akcentas. Pasigirdo ir nemalonių kalbų dėl apvalainų aktorės formų, visgi jaudintis dėl figūros A. Breslin nereikėtų, pakaktų pakeisti stilistą.

Abigail Breslin, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis