Įvertink: stilingiausios garsios seserys (FOTO)

Pramogų pasaulyje galima rasti ne vieną porą seserų, kurios ekrane ar ant scenos pasirodo kartu. Giminystės ryšių siejamos aktorės ir atlikėjos, kurias atrinkome, ne tik panašios viena į kitą, bet ir turi dar vieną bendrą bruožą – puikų stiliaus pojūtį. Įvertink, kurios garsios seserys rengiasi stilingiausiai.

Aktorės Rooney (29 m.) ir Kate (31 m.) Mara. Abi merginos nebijo drąsaus įvaizdžio, neretai tampa stilingiausiomis renginių viešniomis. Jaunesnioji dažniau renkasi minimalistinius griežtų siluetų apdarus, ypač jai patinka mados namų „Givenchy“ kūriniai. Vyresnėlei Kate artimesnis romantiškas stilius, jos garderobe daugiau spalvų, mergaitiškų suknelių.

Rooney Mara
Rooney Mara
Reuters / Scanpix

Kate Mara
Kate Mara
Mavrixonline, Reuters/Scanpix nuotr.

Dainininkės Beyonce (32 m.) ir Solange (27 m.) Knowles. Ne paslaptis, kad Beyonce pranoksta seserį populiarumu, tačiau, kai kalba pasisuka apie stiliaus žinias, labiau giriama jaunėlė. Solange noriai eksperimentuoja spalviniais deriniais, skirtingų raštų derinimu, siluetais, nebijo rizikuoti. Beyonce ištikima seksualiam įvaizdžiui scenoje ir smėlio laikrodžio figūrą pabrėžiantiems apdarams gatvėje.

Beyonce
Beyonce
AFP, Reuters/Scanpix nuotr.

Solange Knowles
Solange Knowles
Sipa Press, Mavrixonline/Scanpix nuotr.

Aktorės bei dizainerės Ashley (27 m.) ir Mary-Kate Olsen (27 m.). Šios dvynės, dar būdamos visai mažytės, kartu sukosi filmavimo aikštelėse, o šiandien jos vadovauja ypatingo pripažinimo sulaukusiems mados namams „The Row“. Dueto kuriamas kolekcijas giria ir garsiausia mados guru Anna Wintour. Neseniai vykusiuose Amerikos dizainerių apdovanojimuose Ashley ir Mary-Kate Olsen pripažintos geriausiomis 2014 m. aksesuarų dizainerėmis. Smulkutės seserys mėgsta figūras slėpti plačiais drabužiais, dažnai renkasi tamsias spalvas, jų stilius alsuoja retro dvasia.

Ashley Olsen
Ashley Olsen
Reuters, AFP/Scanpix nuotr.

Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen
AFP/Scanpix nuotr.

TV šou „Keeping up with the Kardashians“ žvaigždutės Kendall (18 m.) ir Kylie (16 m.) Jenner pastaruoju metu vis dažniau šmėžuoja žiniasklaidoje. Kendall žadama supermodelio ateitis, ji jau demonstravo mados namų „Marc Jacobs“, „Chanel“, „Giles“, „Givenchy“ apdarus, tad nenuostabu, kad jos spinta pilna garsiausių mados namų kūrinių. Abi seserys renginiuose demonstruoja seksualius drabužėlius, o gatvėje atrodo kaip dauguma mūsų: džinsiniai šortai, laisvalaikio marškinėliai, baikerių striukės ir aulinukai ar sportiniai bateliai.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
SIPA, Reuters/Scanpix nuotr.

Kylie Jenner
Kylie Jenner
AFP, Mavrixonline/Scanpix nuotr.

Aktorės Elle (16 m.) ir Dakota (20 m.) Fanning. Šios šviesiaplaukės itin panašios ir išvaizda, ir aprangos pasirinkimu. Ir viena, ir kita renginiuose drąsiai vilki pastelinius, spalvotus, faktūrinius ar originalius, ką tik ant podiumų pristatytus, drabužių modelius. Vis dėlto gatvėje jaunėlės stilius mergaitiškesnis, daugiau šviesių spalvų, romantiškų siluetų. Vyresnioji Dakota mieliau renkasi laisvalaikio įvaizdį su roko stiliaus akcentais.

Elle Fanning
Elle Fanning
AP, SIPA/Scanpix nuotr.

Dakota Fanning
Dakota Fanning
AP / Scanpix

Aktorės Zooey (34 m.) ir Emily (37 m.) Deschanel. Patrakėlės Zooey stiliukas išsiskiria ryškiu mergaitiškumu: pūsti sijonėliai, taškeliai, kaspinėliai, romantiški megztinėliai. Dėl savo žaismingumo mados pasaulyje ji neliko nepastebėta – sukūrė kolekciją bendradarbiaudama su garsiu amerikiečių dizaineriu Tommy Hilfigeriu. Kadangi jos sesuo Emily – vyriausia šiame sąraše, aktorės stiliui būdingas brandumas, elegancija, subtilesnės spalvos, tačiau ji taip pat mėgsta faktūrinių audinių drabužius, dažnai vilki sukneles.

Zooey Deschanel
Zooey Deschanel
AP / Scanpix

Emily Deschanel
Emily Deschanel
Reuters, AFP/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis