Garsios Lietuvos mados tinklaraštininkės demonstruoja, kaip susikurti šventinį stilių(FOTO)

Artėjant gražiausioms metų šventėms drabužių parduotuvė DECOLTE ir AVON kartu su mados tinklaraštininkėmis sukūrė šventinius drabužių derinius. Iš DECOLTE parduotuvėje esančio asortimento tinklaraštininkės Toma Muznikaitė ir Nereta Muzikevičiūtė pasirinko po du skirtingus įvaizdžius, pirmiausia juos derindamos prie raudonų lūpų dažų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Kalėdų laikotarpiu man norisi atrodyti žaismingai ir rinktis tradicinius šventinio įvaizdžio akcentus. Pirmojo įvaizdžio diktatas – klasikinis Kalėdų raudonis, kurį visad renkuosi sėsdama prie Kūčių stalo.  Likusi derinio dalis sentimentaliai primena mokyklinę uniformą: varpelio formos sijonas, kojinės iki kelių ir odinių mazgų galvos aksesuaras”, - pasakoja Toma Muznikaitė, rašanti populiarų mados tinklaraštį „fillthecity”.

Šventinis tinklaraštininkių stilius
Šventinis tinklaraštininkių stilius
Organizatorių archyvas

Pasak Tomos antrasis drabužių derinys skirtas šventiniam vakarėliui mieste su draugėmis. „Manau, kad pasirinkus auksu žvilgančias drabužių detales ir raudonų lūpų duetą pataikysite tiesiai į dešimtuką. Stengiantis nepranykti juodų mažų suknelių jūroje šią žiemą sakykite „Taip!" visiems šviesiems ir gaiviems drabužiams, o norint atrodyti ypač moderniai privalote išbandyti suknelės ir kelnių derinį.”

Šventinis tinklaraštininkių stilius
Šventinis tinklaraštininkių stilius
Organizatorių archyvas

Nereta Muzikevičiūtė iš tinklaraščio „neretos.wordpress.com” pirmajam įvaizdžiui pasirinko tamsiai žalią vilnos suknelę. „Šventėms visuomet renkuosi nerūpestingesnius drabužius, kurie būtų jaukūs ir tuo pačiu elegantiški. Tamsiai žalia suknelė tam tinka idealiai. Šiek tiek infantili, tačiau moteriška, ne per trumpa, ne per daug pūsta. Geriausia, kad jos proporcijos yra tokios, kad tinka ji bet kokiai figūrai. Tokia suknelė atrodys puikiai su išraiškingais auskarais, ar kaklo vėriniu, geriausiai tinka pakabutis ilga grandinėlė ar keli derantys tarpusavyje. Jeigu norite dar nekaltesnio įvaizdžio, galite rinktis subtilų širdelės formos sidabrinį pakabuką trumpa grandinėle.”

Šventinis tinklaraštininkių stilius
Šventinis tinklaraštininkių stilius
Organizatorių archyvas

Antrajam įvaizdžiui Nereta puošėsi ilga „Robert Kalinkin“ mados namų suknelę, kuri tinkama vakarui teatre ar elegantiškai vakarienei mieste. „Ši mėlyna suknelė man patiko dėl to, kad yra itin efektinga, jai nereikalingi aksesuarai. Rekomenduočiau ją toms moterims, kurios nemėgsta sukti galvos dėl detalių, tačiau nori išsiskirti.” – stiliaus patarimais dalinosi Nereta Muzikevičiūtė.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis