Dramatiški Kendall Jenner pokyčiai Niujorko mados savaitėje (FOTO)

Jaunoji Kardashian klano atstovė stebina savo sėkme mados pasaulyje. Kendall šiuo metu yra viena geidžiamiausių manekenių, Niujorko mados savaitėje ji pristatė jau 6 dizainerių kolekcijas.

Mados namų "Oscar de la Renta" 2015 m. rudens ir žiemos kolekcijoje Kendall įkūnijo elegantišką damą, ant podiumo mergina demonstravo prabangią vakarinę suknią gilia iškirpte ir atvirais pečiais. Manekenės gracingumą įžvelgė ir mados namai "Diane Von Furstenberg" bei "Donna Karan", pastarųjų kolekcijoje Kendall vilkėjo taip pat nekukliai atvirą juodą kokteilinę suknelę.

K. Jenner mados namų "Oscar de la Renta" pristatytme, Vida Press nuotr.

K. Jenner mados namų "DKNY" pristatytme, Vida Press nuotr.

K. Jenner mados namų "Diane Von Furstenberg" pristatytme, Vida Press nuotr.

Tačiau visai kitokią savo vizijose manekenę regėjo dizaineris Alexanderis Wangas. Jo kolekcijoje Kendall tapo šiurpia gote, tai vienas dramatiškiausių Niujorko mados savatės įvaizdžių. Šiek tiek panašus, bet ramesnis įvaizdis manekenei buvo sukurtas Veros Wang pristatyme.

K. Jenner mados namų "Alexander Wang" pristatytme, Vida Press nuotr.

K. Jenner mados namų "Vera Wang" pristatytme, Vida Press nuotr.

Dar vienas drąsus stilistinis pokytis - mados namų "Marc by Marc Jacobs" rudens ir žiemos sezono kolekcija. Čia Kendall tapo moderne skaute: segėjo ilgą sijoną masyviomis kišenėmis, vilkėjo lapais margintą palaidinę ir ryšėjo raudono šilko skarelę, o šlapio efekto plaukai buvo pridengti kniedėmis nusagstyta berete. Galima pastebėti, kad šlapių plaukų efektas kitą sezoną bus itin madingas, nes tokią šukuoseną savo modeliams parinko ne vieni mados namai.

K. Jenner mados namų "Marc by Marc Jacobs" pristatytme, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis