Charli XCX - nauja stiliaus ikona ar dar viena nuogalė?(FOTO)

22 m. atlikėja Charlotte Emma Aitchison, geriau žinoma kaip Charli XCX, nepaliauja stebinti 90-ųjų įkvėptu stiliumi. Tai avi pilnapadžius batus, tai vilki blizgias, perregimas sukneles arba nuo-iki įsivynioja į lateksą. Kaip vertini šiuolaikinės pop / rockdievaitės stiliuką?

Greičiausiai žinai reperė Iggy Azalea hitą „Fancy“ atliekamą kartu Charli XCX, šis įkvėptas kultinės kino juostos „Clueless“. Tačiau Charli XCX bagaže ir daugiau svarių dainų, nuo „I Love It“, atliekamos su duetu „Icona Pop“ iki „Break The Rules“ ar „Boom Clap“ (pasiklausyti jų gali straipsnio apačioje esančiuose vaizdo klipuose). Karjerą pradėjusi 2005 m. šiandien Charli XCX vis dažniau kviečiama pasirodyti festivaliuose, įvairiuose renginiuose ar koncertuoti kartu su pasaulinio garso atlikėjais.

Charli XCX, Reuters, AOP nuotr.

Charli XCX, AOP nuotr.

Tačiau dėmesio sulaukia ne tik dainininkės muzika, bet ir įvaizdis. Ji drąsiai renkasi keisčiausius derinius, semiasi įkvėpimo iš 90-ųjų stiliuko: languoti mini sijonėliai, leopardiniai drabužiai, oda, lateksas, platformos, perregimos suknelės,trumpi megztukai, juostelės ant kaklo, spalvoti kailiniai.

Charli XCX, AOP nuotr.

Charli XCX, AOP nuotr.

Ne paslaptis, kad 2014 m. į tendencijas 10-ojo dešimtmečio stilius grįžo su trenksmu, gatves užplūdo balti kedai, platforminė avalynė, plėšyti džinsai paaukštintu liemeniu, palaidinės su užrašais, pūkuoti megztiniai ir daugybė kitų šio laikmečio atributų. Tačiau Nauji metai jau ant nosies, tad galbūt laikas 90's stumtelti į spintos gilumą?

Ką manai apie dainininkės įvaizdį – šarminga, senamadiška, o gal vulgaru?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis