Caros Delevingne stiliaus pamokos: kas ant bangos?

Cara Delevingne - ir vienas populiariausių šių dienų modelių, ir "it" mergina. Ji žino, kaip išsiskirti iš būrio kitų merginų, ir pirmoji pažaboja mados tendencijas. Žvilgtelk į Caros stiliuką atidžiau ir išsirinktai, kas tau atrodo žaviausia.

Vietoje suknelės

C. Delevingne kokteilines sukneles mielai iškeičia į elegantiškus kombinezonus. O kodėl gi ne? Juk kombinezonas atrodo ne mažiau puošniai nei maža juoda suknutė, puikiai ją atstoja. Vakarėliams labiausiai tiks kombinezonai ilgomis klešnemis ir atvirais pečiais. Kad dar labiau kerėtum, vilkėdama kombinezoną avėk aukštakulnius, pavyzdžiui, šio sezono hitą - gladiatorius.

C. Delevingne, Vida Press nuotr.

asos.com-Ltd nuotr.

Vietoje odinės striukės

Rokerių stiliaus odinė striukė - amžina klasika, tačiau ir ją kartais norisi kažkuo pakeisti. Aišku, neprašausi užsimetusi džinsinį švarkelį, bet į patį dešimtuką pataikysi vilkėdama bomberį (besibolininkų striukę). Bomberis šauniai atrodo ir prie džinsų, ir prie romantiškos suknelės, neabejotinai vasarą jis nokautuoja rokerių striukę.

C. Delevingne, Vida Press nuotr.

asos.com-Ltd nuotr.

Bohema

"Boyfriend" džinsai pabodo? Tuomet iškeisk juos į džinsinį sodininko aprangą primenantį kombinezoną ir mūvėk jį nusimetusi petnešas ties klubais. Prie tokio gatvės stiliaus drabužio Cara derina patrumpintą romantišką palaidinę, žinoma, pačią madingiausią - baltą. Beje, panašų ansamblį yra pademonstravusi ir atlikėja Taylor Swift.

C. Delevingne, Vida Press nuotr.

T. Swift, Vida Press nuotr.

asos.com-Ltd nuotr.

asos.com-Ltd nuotr.

Detalės

Vasarą sunku išsiversti be saulės akinių. Šį sezoną vis dar madingi apskriti, tačiau juos pamažu išstumia apvalių stiklų akiniai su auselėmis išoriniuose kampuose. Jie veidui suteikia šiokio tokio nuožmumo ir tinka įvairioms veido formoms.

C. Delevingne, Vida Press nuotr.

asos.com - Ltd nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis