Ar tikrai nauja Justin Bieberio simpatija – Selenos Gomez kopija? (FOTO)

Yra tiesos, jog vaikinai dažnai renkasi vienodo tipo panelės. Puikiausias pavyzdys - skandalingasis dainininkas Justinas Bieberis.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Justino Bieberio ir Selenos Gomez skyrybos tapo pasaulinio lygio apkalbų objektu. Kalbos apie šią eks porelę netyla iki šiol (vien ko verta Justino replika apie nuostabią Selenos išvaizdą „Met Galos“ šventėje...). Ir vis dėlto, kalbų laidymams, ko gero, pagaliau atėjo galas. Nes...

Justinas Bieberis susirado naują simpatiją. Jos vardas Jayde Pierce. Modelis ir makiažo meistė Jayde - tikra latino diva. Justinas su savąja simpatija visai neseniai buvo pastebėti išeinantys iš prabangaus sporto klubo Holivude. Abu žavūs, abu figūringi.

Vis dėlto neįmanoma nepastebėti, jog Jayde iš tiesų labai panaši į buvusią Justino merginą Seleną. Tamsi oda, juodi plaukai, putlios lūpos... 

Kas tai: ar vieno tipo merginų manija, ar vis dėlto bandymas rasti tai, kas bent šiek tiek primintų buvusią meilę Seleną?

O kuri Justino panelė, tavo nuomone, simpatiškesnė: Jayde ar Selena? Pasidalink komentaruose.

Justin Bieber ir Jayde Pierce
Justin Bieber ir Jayde Pierce
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis