Apvalutės Kelly Brook stiliukas: pasmerkiam ar išteisinam? (FOTO)

Greičiausiai ne kartą teko pastebėti sąrašus, kuriuose minimi drabužiai, netinkantys išraiškingų figūrų merginoms. Tokiuose dažnai minimas kombinezonas, nes jis išryškina kiekvieną figūros linkį ir rinkelę. Ką jau kalbėti, jei apatinė kombinezono dalis – trumpučiai, vos sėdmenis dengiantys šortukai. Tačiau pasipuošti būtent tokiais nepabijojo apvalių formų gražuolė Kelly Brook.

Modelis K. Brook poilsiavo Santa Monikoje: su draugais pramogavo paplūdimyje, važinėjosi dviračiu ir, žinoma, neišvengė paparacių šūvių. Šį kartą į akis krito Kelly vilkėtas trumputis sendinto džinso kombinezonas, išryškinęs moteriškas kūno linijas ir palikęs vos vieną kitą paslaptėlę.

Kelly Brook
Kelly Brook
Vida Press

Kelly Brook
Kelly Brook
Vida Press

Nuotraukoms pasirodžius internetinėje erdvėje netrūko kivirčų: tinka šis apdaras manekenei ar ne. Vieni komentatoriai šaukė, jog tai tikrų tikriausia stiliaus klaida. Jie piktinosi, neva Kelly figūra tokiam mini drabužėliui yra per išraiškinga. Kiti manekenę užstojo – mergina turi fantastišką figūrą ir su kombinezonu atrodo puikiai! O ką tu manai apie tokį K. Brook pasirinkimą, atrodo ji šauniai ar kiek per drąsiai?

Kelly Brook, AOP nuotr.

Kombinezonai
Kombinezonai "Asos" ir "New Look", asos.com, Ltd
asos.com

Kelly Brook, instagram.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis