Apvalių formų aktorė pasirinkusi lieknuolių pamėgtą apdarą sulaukė negailestingos kritikos(FOTO)

Aktorė Mindy Kaling buvo sukritikuota dėl netinkamo aprangos ansamblio. Panašius jau ne kartą demomnstravo ir TV realybės šou besifilmuojanti Kim Kardashian, kuri taip pat sulaukė neigiamų replikų dėl įvaizdžio.

„The Mindy Project“ žvaigždė M. Kaling yra sakiusi: „Mano kūnas – mano tvirtovė. Yra dalykų kuriuos norėčiau pakeisti, tačiau būti sudžiūvėle – niekuomet.“ Nors Holivude vyrauja liekno kūno kultas, aktorei nesvarbios aplinkinių replikos dėl apvalių formų. Mindy kūno linkius drąsiai pabrėžia seksualiais drabužiais ir nesivargina dangstyti apvalumų.

Mindy Kaling
Mindy Kaling
Sipa Press, Mavrixonline, SIPA/Scanpix nuotr.

Tačiau pastarąjį kartą M. Kaling vilkėtas dviejų dalių „TopShop“ ansamblis sukėlė apkalbas: aktorės pasirinkti apdarai netinka figūrai kaip ir Holivudo žvaigždutės K. Kardashian. Abi moterys gali pasigirti įspūdingais apvalumais, abi pamėgo pieštuko silueto sijono ir trumputės palaidinės derinį ir abiems tokių derėtų vengti. Siauras sijonas ir patrumpinta palaidinė atidengia lopinėlį juosmens, kuris turėtų atrodyti seksualiai, bet tamsiai žalias ansamblis, vilkėtas Mindy, atidengė šiek tiek per daug.

Mindy Kaling, Kim Kardashian
Mindy Kaling, Kim Kardashian
Gamintojo, SIPA/Scanpix, AOP nuotr.

Kim Kardashian, AOP nuotr.

Mindy Kaling, AFP/Scanpix nuotr.

Mindy Kaling
Mindy Kaling
SIPA/Scanpix, AOP nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis