7 šimtadienio stiliaus idėjos pagal įžymybes(FOTO)

Jau metas pradėti galvoti, kaip pasipuoši per šimtadienį, juk iki jo liko ne tiek ir daug. Jei pradėsi aprangos dairytis dabar, likus kelioms dienoms iki šventės nereikės sukti galvos ir pulti į paniką. Siūlome tau keletą idėjų, pastebėtų ant „People's Choice Awards 2015“ raudonojo kilimo.

Blizgu

Stuktelėjus 2015 m. „metallic“ drabužių mada niekur nedingo, vis dar populiarios sidabru, auksu, bronza ir kitais metalo atspalviais žvilgančios suknelės. Vilkėdama tokią spindėsi, trauksi aplinkinius it magnetas. Prie blizgios suknutės puikiai derės trumpi tamsūs kailinukai ir kuklesni aksesuarai, pavyzdžiui, klasikiniai aukštakulniai ir minimalistinė delninė.

Anna Faris, suknelės: "Cynthia Vincent", "River Island", "Ba&sh", SIPA/Scanpix ir asos.com, Ltd nuotr.

Modernu

Išmainyk suknelę į ilgą „oversized“ švarką, tokiu „People's Choice Awards 2015“ ceremonijoje pasipuošė aktorė ir dainininkė Ariel Winter. Mergina prie smokingo tipo švarko derino kuklius auksu žvilgančius papuošalus ir juodas aukštakulnes basutes. Jei ilgas švarkas atrodo per drąsi idėja, ieškok suknelės su švarko atvartais, ji taip pat atrodys moderniai ir ypač elegantiškai.

Ariel Winter, švarkas "Warehouse", suknelės "Self Portrait', "Y.A.S.", AP/Scanpix ir asos.com, Ltd nuotr.

Ryšku

Jeigu mėgsti spalvas, šimtadienis yra puiki proga vilkėti ryškią suknelę. Tačiau rinkis subtilų siluetą, kad visas dėmesys tektų būtent spalvai. Prie mėlynos, raudonos, rausvos ar kitos spalvos suknutės derink šį tą įdomesnio, pavyzdžiui, auksu tviskančią delninę arba batelius. Serialo „2 Broke Girls“ žvaigždė Beth Behrs įrodė, kad sodraus mėlyno atspalvio ir auksinių aukštakulnių derinys atrodo pritrenkiančiai!

Suknelė "Asos", delninė "Warehouse", aukštakulniai "YRU", suknelė "River Island", suknelė "Warehouse", delninė "Whistles", aukštakulniai "Jeffrey Campbell", Beth Behrs, asos.com, Ltd, nastygal.com ir AFP/Scanpix nuotr.

Netikėta

Nesuklysi šventei įsigijusi minimalistinę suknelę, juk tokią galėsi vilkėti ne kartą pačiomis įvairiausiomis progomis. Tereikia jai suteikti išskirtinumo netikėtomis detalėmis. Balta, juoda ar pilka suknelė kaipmat atgis, jei avėsi spalvingus batelius. Šįmet be galo madingi ryškūs rausvi, mėlyni bateliai, taip pat spalvoti „metallic“ efekto. Akcentu gali tapti ir originalus kaklo papuošalas, rankinė arba plaukų aksesuaras.

Stephanie Bauer ir Rita Volk, AFP/Scanpix nuotr.

Suknelės: "Asos", "BCBGeneration", "Asos", "Asos", asos.com, Ltd nuotr.

Bateliai: "Asos", "Faith" ir "New Look", asos.com, Ltd nuotr.

Paprasta

Paprasta, bet ne prasta – baltos palaidinės ir žvilgančio sijono derinys. Didelė tikimybė, kad į šimtadienio šventę daugybė merginų susirinks vilkėdamos sukneles, todėl būk kitokia ir susikomplektuok šaunų įvaizdį iš palaidinės bei sijono. Įdomesnio dizaino šviesi palaidinė puikiai tiks prie žvilgaus trumpo sijonėlio, įvaizdį papildyk dirželiais tvirtinamais aukštakulniais.

Palaidinė "Love", sijonai "Boss Orange" ir "BCBGeneration", Chloe Grace, palaidinė "The Laden Showroom X Domino Club", sijonas "Sisley", aukštakulniai "Steve Madden", Reuters/Scanpix ir asos.com, Ltd nuotr.

Egzotiška

Atrodyti kitaip padės iš minios išskiriantys aksesuarai. „People's Choice Awards 2015“ netrūko garsenybių, pasidabinusių bateliais bei delninėmis, siūtomis iš gyvatės odos ar ją imituojančio pakaitalo. Žiemą ir ateinantį sezoną gyvatės odos aksesuarai laikysis tendencijų gretose, todėl tokį pamačiusi įsigyk nedvejodama – turėsi originalų daiktelį, kuriuo galėsi džiaugtis ištisus metus.

Kimberly Perry delninukė, delninės "River Island" ir "French Connection", bateliai "Asos", "Dune", Katharine McPhee aukštakulniai, SIPA/Scanpix ir asos.com, Ltd nuotr.

Detalu

Pasirūpink detalėmis nuo–iki. Viena vakarinio įvaizdžio tendencijų – vienoda batelių bei nagų lako spalva, žinoma, kalba čia sukasi apie atvirus aukštakulnius. Šaltojo sezono topas yra „metallic“ (auksiniai, sidabriniai) bateliai bei nagų lakas, tačiau išbandyk ir kitas spalvas: tamsiai mėlyną, bordinę, smaragdų, o galbūt net fuksijų.

Bateliai "Asos", nagų lakas "L'Oreal Paris", S. Hyland aukštakulniai, nagų lakas "Nars", basutės "New Look", SIPA/Scanpix ir asos.com, Ltd nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis