5 vasaros bateliai, kuriuos privalai turėti (FOTO)

Pamažu prasideda vasaros sezono išpardavimai, todėl dabar pats metas įsigyti stilingus batelius, nuo patogių šlepečių iki vakarinių basučių.

Patogumas

Manai, kad avėdama šlepetes gali šmirinėti tik pajūry ar sode? Anaiptol! Įsispiriami sandalai šio sezono topas, pavergęs ir garsenybių širdis. Madingos įvairios šlepetės: odinės, metalizuotos, platforminės, guminės, su sagtimis ar siūtos iš skirtingų spalvų odos. Jas nedvejodama avėk prie neįpareigojančio džinsų ir sportinio stiliaus marškinėlių arba vasariško šortų, šilkinės palaidinės ir kimono ansamblio.

Cara Santana, Vida Press nuotr.

Jessica Alba, Vida Press nuotr.

Sandalai iš asos.com-ltd

Įvaizdis

Jei gatvėje nori būti įsimenama, ieškok sandalų, dekoruotų akmenėliais, kristalais, gėlėmis ir kitomis žvilgsnius traukiančiomis detalėmis. Nesvarbu, ar dekoruoti sandalai bus plokščiapdažiai, ar aukštakulniai, jie puikiai tiks prie vasariškos suknutės, o ypač baltos - tuomet bateliai taps tavo akcentu. Tačiau, jei avi išskirtinius sandalus, būtinai pasirūpink pėdomis ir nepriekaištingu pedikiūru.

Lisa Snowdon, Vida Press nuotr.

Sandalai iš asos.com-ltd

Atostogos

Suvarstomi gladiatorių tipo sandalai akimirksniu įvaizdžiui suteiks atostogų prieskonio. Nesuklysi prie jų derindama lengvą drapiruotą suknutę, plačias metalines apyrankes arba siauresnes, maunamas ant žąsto. Tiks visa, kas alsuoja imperatoriška didybe ir hipiška laisve.

"Valentino", Vida Press nuotr.

Sandalai iš asos.com-ltd

Naujiena

Avalynė, kuri madinga ne tik šią vasarą, bet ir kitąmet, - platforminės basutės masyviu kulnu. Pastaruoju metu tokias basutes išaukštino mados namai "Saint Laurent", "Versace", "Dior", garsenybės Rita Ora ir Rihanna. Žinoma, kasdien šiais bateliais neprilakstysi, tačiau tuomet, kai nori išsiskirti iš minios ir paūgėti, platforminės basutės taps puikiu pasirinkimu.

Rita Ora, AP nuotr.

Basutės iš asos.com-ltd

Žvaigždė

Toms, kurioms platforminės basutės atrodo per grubios, patiks elegantiški keliais dirželiais prilaikomi aukštakulniai. Itin madingi metalizuoto efekto, tačiau ne ką mažiau populiarūs ir klaiskiniai juodi arba kūno spalvos. Aukštakulnes basutes gali išvysti kiekviename garsenybių susibūrime, nesvarbu, ar tai būtų apdovanojimų ceremonija, prabangi vakarienė ar kino juostos premjera. Tai tikrų žvaigždžių apavas!

Anna Kendrick, Vida Press nuotr.

Jamie King, Vida Press nuotr.

Lea Michele, Vida Press nuotr.

Emma Watson, AFP nuotr.

Lucy Hale, Reuters nuotr.

Aukštakulniai iš asos.com-Ltd

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis