5 stilingiausi daiktai iš supermodelių spintų

Kas kitas, jei ne supermodeliai gali pirmieji pademonstruoti karščiausias pavasario ir vasaros tendencijas? Penkios kiekvienai besidominčiai mada pažįstamos gražuolės sufleruoja, kuo privalai papildyti drabužinę šį sezoną.

Kombinezonas

Viena populiariausių šių dienų manekenių Cara Delevingne nevengia ant raudonojo kilimo pademosntruoti įdomesnių apdarų. Neretai ji kokteilines sukneles iškeičia į ne mažiau patrauklius kombinezonus. Neprašausi pavasarį įsigijusi juodą lengvo audinio kombinezoną, tokį vilkėdama šauniai atrodysi ir laisvalaikiu (puikiai tiks prie sportinių batelių), ir vakarėlyje (derink aukštakulnes basutes).

C. Delevingne, Vida Press nuotr.

Kombinezonai: "Reiss", "New Look", "Asos", asos.com-Ltd

Denimo švarkelis

Caros sesuo Poppy Delevingne neabejinga komfortui, jos deriniai ne tik stilingi, bet ir patogūs. Šį kartą manekenė vieną po kito gatvėse maino denimo švarkelius, mergina žino, kad būtent džinsinis audinys - pavasario ir vasaros hitas. Prie džinsinio švarkelio derink romantišką suknutę ar "boyfriend" stiliaus džinsus ir sportinius marškinėlius.

P. Delevingne, Vida Press nuotr.

Švarkeliai: "Waven", "Supertrash", "Pepe Jeans", asos.com-Ltd

Ryškios kelnės

Suteik savo įvaizdžiui žaismingumo kaip Gigi Hadid - drąsiai mūvėk spalvingas kelnes. Šį sezoną ypač madingos klasikinio stiliaus ryškių spalvų kelnės, nuo raudonų, mėlynų iki sodrių rausvų. Griežtesnio kirpimo kelnės šauniai atrodys prie aukštakulnių ar plokščiapadžių batelių smailia nosele, jei nebijai, derink prie spalvotų!

G. Hadid, Vida Press nuotr.

Kelnės "Asos", asos.com-Ltd

Balta kuprinė

Pastaruoju metu sparčiai populiarėti pradėjo kuprinės, o ypač odinės. Kokios madingiausios šį pavasarį ir vasarą? Žinoma, baltos it sniegas, būtent tokias prisijaukino ir stilingiausios garsenybės, viena jų - manekenė Kendall Jenner. Ji mielai renkasi ne tik baltas kuprines, bet ir įvairias baltas rankines.

K. Jenner, Vida Press nuotr.

Kuprinės: "American Apparel", "New Look", "Herschel Supply Co", asos.com-Ltd

Spalvingi kedai

Sportinio stiliaus tendencija atnešė ne tik kuprinių, bet ir sportinės avalynės tendenciją, kedai - šio sezono avalynė nr. 1. Juos avėk ir prie suknelių, ir prie džinsų, tai universali avalynė skirta iš minios nebijančioms išsiskirti madistėms. Miranda Kerr garsėja puikiu stiliaus pojūčiu, tad jei pritrūkai idėjų, kaip avėti sportinius batelius, peržvelk šios gražuolės nuotraukas.

M. Kerr, Vida Press nuotr.

Kedai: "Nike", "Puma", "Reebok", asos.com-Ltd

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis