3 rugpjūčio grožio tendencijos, kurias turi sekti (FOTO)

Rugpjūtis - paskutinis mėnesis, kai gali laisvai ir nevaržomai formuoti savo stilių. Dar vasara, dar šilta ir tavęs nevaržo jokios mokyklos ar universiteto taisyklės! Todėl įsidėmėk tris grožio tendencijas, kuriomis privalai nepamiršti sekti paskutinį vasaros mėnesį.

1. Būtinai turi spėti nusidažyti plaukus kokia nors išskirtine spalva. Išskirtinesnių plaukų spalvų pasirinkimas milžiniškas - nuo pilkos, mėlynos iki ryškiai rausvos. Pavyzdžiui, šį savaitgalį pasaulį apskriejo žinia, jog manekenė Cara Delevingne nusidažė plaukus sodriai rausva spalva. Caros su rausvais plaukais nuotrauką rasi čia.  Argi ne žaismingai atrodo?

2. Vasaros šukuosena numeris 1 - plaukai, aukštai sukelti į viršų. Ne, tai ne tradicinis ponytail šukuosenos variantas. Priešingai, tai daug žaismingesnė šukuosena. Ir ji tokia paprasta, jog prieš išeidama iš namų užtruksi vos keletą minučių. Paprasčiausiai, paėmusi viršutinę plaukų dalį surišk mažytę arklio uodegėlę, o likusius plaukus palik kristi laisvai. Pažiūrėk, kaip puikiai šia šukuosenos tendenciją diktuoja grožio ir stiliaus bloggerė Amanda Steele! Nuotrauką rasi apačioje.

3. Sakyk „taip“ diržams. Nors šiuo metu vadinamųjų tamprių era, vis dėlto diržų, kaip stilingo aksesuaro, nevalia pamiršti. Juk diržai gali papuošti net ir nuobodžiausią aprangos derinį. Apačioje pažiūrėk, kaip įspūdingai nuotraukoje atrodo modelis Kendall Jenner. Ji savo drabužių ansamblį pagyvino diržu, o štai jos draugė modelis Gigi Hadid - ne. Na, ir kuris drabužių derinys tau atrodo dailesnis?

whatever forever

A photo posted by Amanda Steele (@makeupbymandy24) on


Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press
Kendall Jenner ir Gigi Hadid
Kendall Jenner ir Gigi Hadid

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis