18-metė Kardashian klano atstovė - apdovanojimų ceremonijoje be apatinių(FOTO)

Kardashian šeimynėlei, atrodo, nėra jokių ribų. Jų gyvenimą akylai stebi televizijos kameros, o to, ko jos neįamžina, šeimos nariai nesidrovi pasidalinti socialiniuose tinkluose. Gerbėjai turi šansą pamatyti viską: ir vestuves, ir gimdymus, ir kitas intymiausias akimirkas.

Todėl kai jauniausioms klano atstovėms Kendall (18) ir Kylie (16) Jenner buvo patikėta vesti Kanadoje vykusius „Much Music“ apdovanojimus, daugelis tikėjosi, kad garsiosios sesutės tikrai nustebins savo išvaizda ar elgesiu. Spėlionės pasitvirtino: 18-metė Kendall pasipuošė itin atvira suknele su dviem skeltukais, beveik siekiančiais bambą.

Savaitės skaitomiausi straipsniai

Vilniaus verslininkų dukra: džiaugiuosi, jei piniginėje turiu bent 20 litų(INTERVIU)
Tikrasis šių žvaigždžių amžius stebina(FOTO)
Grožio pasaulį užvaldė keista tendencija(FOTO)

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Reuters/Scanpix

Nenuostabu, kad vilkinti tokią atvirą suknelę, žvaigždės nevilki apatinių, o jas rengę stilistai pasirūpina įvairiomis gudrybėmis, kaip užtikrinti, kad lengva suknelės medžiaga netinkamoje vietoje neatidengtų intymiausių žvaigždės kūno vietų. Drąsią suknelę pasirinkusi Kendall iškart sulaukė internautų kritikos, jog jaunai merginai tokią suknelę vilkėti nepridera. Tačiau jos mama, panašu, buvo kitos nuomonės ir nė kiek nenustebo pamačiusi savo dukros nuotraukas. „Kylie ir Kendall, atrodot nuostabiai“, - savo „Instagram“ paskyroje pasidalinusi dukrų nuotraukomis rašė Kris Jenner.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Reuters/Scanpix


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis