10 faktų apie stiliaus ikoną Alexą Chung (FOTO)

Alexa Chung ne tik geidžiamas modelis, bet ir įvaizdžio pažiba. Šiandieniniame mados pasaulyje ji vadinama viena stilingiausių moterų.

Alexa nepraleidžia svarbiausių mados ir pramogų pasaulio renginių, nuo kolekcijų pristatymų iki apdovanojimų, ji dažnai šmėžuoja žurnalų viršeliuose ir mados namų fotosesijose. Vakar A. Chung šventė 32-ąjį gimtadienį, todėl ta proga – stilingiausi jos įvaizdžiai ir faktai, kurių nežinojai.

1. Alexos Chung mama – britė, tačiau tėčio giminė kilusi iš Kinijos. Štai iš kur egzotiška manekenės pavardė.

2. A. Chung – ne tik modelis, bet ir TV laidų vedėja, taip pat prisideda prie britiškojo „Vogue“ turinio.

3. Manekenė pradėjo karjerą būdama 16 metų.

4. Nuotraukose A. Chung atrodo itin aukšta, tačiau iš tiesų jos ūgis modelių pasaulyje yra vidutinis – 1.73 m.

5. Alexa pripažįsta, kad mados pasaulis sumenkino jos pasitikėjimą savimi, jai pabodo nuolatiniai komentarai dėl išvaizdos, nuolatiniai kolegių mitybos ribojimai ir perdėtai lieso kūno kulto propagavimas. Nors pati yra liesa it smilgelė, A. Chung smerkia superlieso kūno madą ir pasisako už moteriškų linijų moteris.

A. Chung, AP/Scanpix nuotr.

6. Manekenė yra bendradarbiavusi su garsiais prekių ženklais („AG Jeans“, „J.Crew“, „Tommy Hilfiger“) ji kūrė ne tik drabužių, bet ir aksesuarų dizainą.

7. 3 metus Alexos mylimuoju buvo mados fotografas Davidas Titlow. Lyg ir nieko neįprasto. Tačiau suklusti verčia buvusios poros amžiaus skirtumas, Davidas 20 vyresnis už Alexą.

8. Mėgstamiausia Alexos avalynė – plokščiapadžiai bateliai smailia nosele. Tai nesunku pastebėti peržvelgus manekenės vakarėlių nuotraukas.

A. Chung, Reuters/Scanpix nuotr.

9. Merginos zodiako ženklas – skorpionas, Alexa turi puikų humoro jausmą ir taip visų trokštamą charizmą.

10. Nors A. Chung gimė pietinėje Anglijos grafystėje Hampšyre, 2011 m. įsigijo butą Niujorke ir yra vadinama tobulu niujorkietiško stiliaus pavyzdžiu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis