Tavo ateitį nuspės tai, kokiu paros laiku bei oru gimei

Tavo gimimo diena - ne tik tavo asmeninių savybių, bet ir ateities įvykių atspindys. Svarbu ne tik tai, kokią konkrečią dieną gimei, bet ir tai, kokiu paros metu atėjai į pasaulį.

Beje, svarbu ir tai, koks oras buvo, kai gimei. Klustelk savo mamos ar tėčio, kokiu oru gimei - ar buvo šalta, vėsu, o galbūt švietė saulė ar žmones kankino kaitra. Tavo ateitį nuspės ne tik paros laikas, bet ir oras...

Jei gimei ryte... Ryte gimusios merginos kaip tyčia būna pačios aktyviausios ir veikliausios. Rytinukės nesiskundžia energija, visuomet turi ką pasakyti ir yra draugiškos asmenybės. Ryte gimusias lydi sėkmė: joms dažnai sekasi loterijoje, meilės reikaluose, jos turi nemažai draugų. Deja, ne itin sekasi mokslo srityje.

Jei gimei dieną... Dieną gimę žmonės yra vieni išmintingiausių ir turinčių aštriausią protą. Dienos metu gimusios merginos yra ganėtinai impulsyvios, tačiau nėra tos, kurios dažnai konfliktuotų. Dienos metu gimusios dažnai labai stengiasi besimokydamos, todėl gauna labai gerus pažymius universitete, jas labai myli vyresni žmonės.

Jei gimei vakare... Vakare gimę asmenys yra tikri vakarėlių liūtai. Jie dievina veiksmą, nuotykius, įvairiausius naujus potyrius, pažintis. Vakare gimusias merginas galima atskirti iš jų valiūkiško būdo. Atsargiai: vakare gimusias gali lydėti nuolatiniai nuotykiai, tačiau su jais galima prisišaukti ir bėdų...

Jei gimei naktį... Naktį gimę žmonės dažnai būna patys ramiausi ir tyliausi. Nors tai nereiškia, jog jie nepralemena nė žodžio. Su naktį gimusiais lengva bendrauti, jie moka išklausyti, nors dažniausiai atlieka klausytojo vaidmenį. Naktį gimusios merginos kibs į verslą, bus tikros karjeristės ir rimtai žiūrės į gyvenimą.

Jei gimei pliaupiant lietui... Pliaupiant lietui gimę žmonės dažniausiai esti romantiškos asmenybės. Visgi jos kiek chaotiškos, dažnai nežino, ko nori ir tuo trikdo aplinkinius. Pliaupiant lietui gimusiems prognozuojama ateitis užsienyje, galbūt besimokant ar dirbant.

Jei gimei šviečiant saulei... Saulei šviečiant gimę žmonės yra palytėti gerosios saulės energijos, todėl yra tikri optimistai. Tikėtina, jog jų optimizmas juos išgelbės įvairiose situacijose. Ateityje žmonės, gimę tuomet, kai švietė saulė, turės nemažai draugų, pažįstamų ir visada turės šalia artimų žmonių.

Jei gimei sningant... esi meniškos prigimties, kūrybinga, dievini meną, bohema tau atrodo tikra svajonė. Sniegas gimimo dieną reiškia, jog tau prognozuojamos tolimos kelionės, nemažas draugų ratas bei labai ilgai trunkanti draugystė.

Jei gimei, kai buvo labai vėjuota... esi impulsyvi, aktyvi, turi tvirtą nuomonę, tavęs niekas lengvai nepastumtų. Tavo ateitis gana miglota: nors dirbsi puikų darbą, jis tavęs netenkins iki galo. Gali būti, jog su gyvenimo draugu dažnai pyksiesi.

Jei gimei, kai buvo labai karšta... lengvai pasiduodi pagundoms, tau kartais trūksta ryžto. Visgi ateitis tau prognozuojama ganėtinai puiki: įsimylėsi puikų vaikiną, susikursi svajonių namus, turėsi didelę šeimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis