Tavo asmenybė: profilio nuotrauka gali daug ką pasakyti apie tave

Socialiniai tinklai šiuo metu yra taip smarkiai paveikę mūsų asmeninius gyvenimus, jog iš mūsų profilių galima nesunkiai atspėti, kokios esame. Ypač daug gali išduoti mūsų pasirinkta profilio nuotrauka. Juk keldamos nuotrauką į socialinį tinklą dažnai nesusimąstome, ką ji signalizuoja kitiems?

O ji gali pasakyti labai daug! Rask savo arba savo draugės profilio nuotraukos socialiniame tinkle apibūdinimą ir paskaityk apie nuotraukoms būdingas asmenines savybes!

Stipriai redaguota nuotrauka. Nesvarbu, kas tai bebūtų - ar tavo vienos nuotrauka, o gal nuotrauka su draugais, tu visuomet redaguoji savo nuotrauką tam skirtomis programomis. Esi perfekcionistė. Dievini, jog viskas vyktų pagal tavo planą. Pyksti, kai taip nenutinka. Esi labai nuovoki ir puikiai gaudaisi šiuolaikinėse technologijose. Draugai į tave visuomet visuomet gali kreiptis pagalbos, nes jiems visuomet pagelbėsi. Kai kas net laiko tave visažine.

Graži asmenukė, kur tu mielai šypsaisi. Esi ta, kuri nenori pernelyg išsiskirti iš minios. Dažnai paklūsti masėms. Tai nėra blogai, tačiau dažnai žmonės tave laiko gan nuobodžia. Santykiuose su vaikinais esi gana nedrąsi. Žinai, ko trokšti gyvenime, tačiau neretai bijai įgyvendinti savo užmojus.

Selfis su papūstomis, ančiuko tipo lūpomis. Esi ta, kuri visuomet reikalauja dėmesio. Nors turi krūvą draugų, esi ganėtinai pasipūtusi panelė. Žinai savo vertę, esi drąsi ir ryžtinga. Turi savo nuomonę ir jos laikaisi. Jei kas nors tau sako, jog kvailai elgiesi ar negražiai rengiesi, tuoj pat atšauni jiems ką nors gudraus. Tik iš išorės atrodai labai savimi besirūpinanti gražuolytė, iš tiesų viduje slypi stipraus charakterio asmenybė.

Graži nuotrauka su drauge. Tai nuotrauka, kur tu draugiškai esi apsikabinusi savo draugę. Esi šeimos žmogus, mėgsti jaukius vakarus su artimais žmonėmis. Tau svarbu vidinis žmogaus pasaulis, nesi ta, kuri kreipia dėmesį į išorę. Vadovaujiesi taisykle, jau geriau mažiau draugų, nei daugiau pažįstamų.

Nuotrauka iš fotosesijos. Jei tavo profilio nuotrauka yra iš visai neseniai atliktos fotosesijos, esi ta, kuri dievina stilių, grožį ir madą. Tikriausiai bičiuliaujiesi su meniškos sielos žmonėmis. Tai nekeista, nes ir pati nesi abejinga menui.

Selfis iš parduotuvės. Pasimatavai svajonių drabužių derinį ir nusprendei jį nusifotografuoti? Tikėtina, jog esi ta, kuri dažnai neturi savo nuomonės. Dažnai pasikliauni kitais ir per savo patiklumą prisidarai bėdos. 

Selfis iš mašinos. Prisisegusi diržu šypsaisi sėdėdama automobilyje? Tau svarbu parodyti, kas esi. Nesvetimas tau prabangos troškimas. Tikėtina, jog ir pati gyveni prabangų gyvenimą. Esi ta, kuri draugus renkasi labai atidžiai, kaip ir vaikinus. Tau svarbu, kaip žmogus atrodo, ir net nesistengi to slėpti.

Asmenukė priešais veidrodį. Prieš išeinant iš namų nusprendei pasidaryti asmenukę ir ji vėliau tapo tavo profilio nuotrauka socialiniame tinke? Esi greita, nerūpestinga ir žavinga asmenybė. Aplinkinius žavi tavo gebėjimas laisvai elgtis ir mąstyti. Socialiniuose tinkluose esi gana aktyvi dalyvė, nuolat ką nors parašai ar pasidalinti kokia nors daina.

Nuotrauka iš kelionės. Jei tavo profilio nuotrauka yra iš kokios nors kelionės, tikėtina, jog esi labai komunikabili ir šilta panelė. Dievini gamtą ir jos teikiamus malonumus. Labai myli gyvūnus, tačiau nesi prisirišusi prie namų. Negali pakęsti monotonijos, tau būtina kažką nuolat veikti.

Nuotrauka iš vakarėlio. Jei tavo profilio nuotrauka yra iš kokio nors vakarėlio, veikiausiai esi ta, kuri viešai demonstruoja savo laisvą gyvenimo būdą. Tau visai negėda drąsiau, ryškiau apsirengti ar net šokiruoti. Manai, jog gyveni tik kartą, todėl neprivalai savęs riboti ar stabdyti.

Nuotrauka, kur tu iškišusi liežuvį ar gestais rodai kokį nors šmaikštų dalyką. Esi visiška kompanijos siela. Su tavimi visiems yra smagu ir gera, turi daug draugų. Tau nelabai rūpi, ką apie tave mano kiti, o ir įtikti kiekvienam tau atrodo kvailiausias dalykas žemėje.

Nuotrauka iš pajūrio. Tu, pasipuošusi naujausiu maudymosi kostiumeliu, viešai demonstruoji savo dailų įdegį. Esi narsi panelė, kuriai nestinga vaikinų dėmesio. Vis dėlto esi išranki ir kartais į vaikinus žiūri iš aukšto. Tau stinga paprastumo, tačiau jį kompensuoji savo draugams - esi jiems labai atsidavusi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis