Tai rimta. 8 ženklai, jog vaikinas nevertas tavęs

Tikriausiai esi mačiusi filmą „Jis - ne tau“. Filme puikiai atsispindi vaikinų ir merginų skirtumai, minčių nesutapimai ir kitos su santykiais susijusios peripetijos. Lygiai taip pat viskas vyksta ir gyvenime...

Atrodo, radai savo žmogų, tačiau po kažkiek laiko pastebėjai, jog kažkas tarp jūsų ne taip? Lengva galvoti, jog tu kažką darai ne taip, bet tai gali būti ir vaikino kaltė. Kaip atskirti, jog vaikinas nevertas tavęs? 

1. Jis bando tave pakeisti. Nesvarbu - ar tai yra tavo asmeninės savybės, ar tavo apranga, ar muzikinis skonis. Jei vaikinas tave varžo, neleidžia tau pasireikšti, nuolat komentuoja tavo išvaizdą - jis tikrai nėra vertas tavęs.

2. Jis flirtuoja su KIEKVIENA. Jei turi vaikiną, kuris mėgsta paflirtuoti, tai nėra didelė bėda. Tačiau jei vaikinas nuolatos merkia akį kitoms panelėms ir dažnai palieka tave ant ledo, kai sutinka žavingesnę pažįstamą, bėk nuo jo.

3. Jis tave pertraukinėja. Tik pradedi kažką sakyti, o jis tave nemandagiai pertraukia? Akivaizdu, jog jis yra nekultūringas ir grubus. Kam tau toks?

4. Jis tavęs nedžiugina. Meilė ar simpatija yra neatsiejama nuo šypsenos ir juoko. Jei tavo vaikinas tavęs nedžiugina, kažin, ar jūs skirti vienas kitam? Juk jei iš tiesų jis tau patiktų, nenustom šypsotis...

5. Jis žarsto pažadus, kurių negali ištęsėti. Jei vaikinas tikras pažadukas - žada, jog nusiveš tave į restoraną, suplanuos kelionę ar suremontuos tavo spintelę, tačiau tai lieka tik žodžiai... Na, vilties, jog jis pasikeis, dar yra, tačiau jei tai tęsiasi ilgą laiką, pamąstyk.

6. Jis uždaras. Uždarumas apskritai nėra gera savybė, o jeigu vaikinas net ir po ilgo laikotarpio nesugeba atsiverti, kyla klausimas - gal jūs tiesiog nesutverti visiškam atsivėrimui?

7. Jis nemėgsta tavo draugų. Vaikinas nuolat priekaištauja, jog per daug laiko leidi su savo nuobodžiais draugais? Vargu, ar su juo tu ilgai ištversi...

8. Jis vengia tave pažindinti su savo draugais. Tai reiškia, jog vaikinas nepasirengęs tavęs įsileisti į savo pasaulį, todėl verčiau jį palik greičiau nei jis įskaudins tave.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis