Sužavėk vaikiną Facebooku (efektyvūs patarimai)

Šiuolaikinis porų bendravimas labai stipriai susijęs su Facebooku. Juk tai ne vien susirašinėjimo priemonė - dar ir nuotraukų ar išgyvenimų dalinimasis.

Natūralu, jog daugelis draugysčių užsimezga būten Facebooku. Gal ir tu turi simpatiją, kurį norėrum sužavėti socialiniame tinkle? Štai tau efektyvūs patarimai, kaip tai padaryti.

Visų pirma, pasikviesk jį draugauti. Jei simpatizuoji vaikinui, vargu, ar jis tave pastebės, jei nieko nedarysi pati pirma. Todėl pirmas žingsnis - pakviesti jį susipažinti internteu. Jis jau tavo draugas? Palike`ink jo nuotrauką, jog šis prisimintų, jog esi draugų sąraše.

Nuotraukų like`nimas. Ką tau būtina žinoti apie mygtuką patinka? Jo negalima spausti per dažnai. Kai kurios merginos, simpatizuojančios vaikinui, like`ina kiekvieną nuotrauką iš eilės. Patikėk, tai tikrai nėra protinga. Užuot like`inusi visas nuotraukas iš eilės, palike`ink vieną tau labiausiai patikusią ir palauk. Vaikinas, matydamas, jog tokiu būdu jam simpatizuoji, gali tuoj pats tau parašyti.

Atnaujink informaciją apie save. Pavyzdžiui, įvesk naują gyvenimo posakį, kuriuo vadovaujiesi. Vaikinas pamatys, jog tu veiki Facebooke ir kas žino, galbūt jo posakis sutaps su tavuoju?

Nebijok kelti nuotraukų. Žinoma, jei kiekvieną dieną įkelsi po naują selfį, vaikino gali būti palaikyta paprasčiausia garbėtroška. Kelk tau patinkančias nuotraukas, kuriuose atrodai subtiliai ir dailiai, tačiau nepersistenk.

Komentuok jo draugų nuotraukas. Tai puikus dalykas, siekiant sužavėti vaikiną Facebooku. Jis matys, jog tu komentuoji jo draugų nuotraukas ir mąstys: kodėl ji nekomentuoja manųjų? Tu būk gudresnė: komentuok vaikino nuotraukas tik tada, kai pajausi iš jo simpatiją.

Rašyk užuominomis. Jei nori vaikiną sužavėti Facebooku, iš karto nepulk jam siųsti širdučių, katinėlių ar lapučių. Privalai pasielgti taip, jog šis manytų, kad tu jam nerūpi. Gali atsainiai paklausti, kaip sekasi, jei esate iš bendros aplinkos: pasiteirauti apie bendras veiklas ar panašiai. Susidomėjimą tavimi paskatink paslaptimi.

Nebaksnok jo. Tikriausiai žinai, jog Facebooke yra bakstelėjimo fukcija, kuri reiškia tam tikrą kabinimo“ būdą. Pamiršk ją - ji atskleidžia per daug kortų. Verčiau būk subtilesnė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis