Suderinamumas pagal 4 elementus: pasitikrink savąjį!

Astrologijoje egzistuoja keturi elementai: Ugnis, Žemė, Oras ir Vanduo. Visi dvylika Zodiako ženklų priskiriami kažkuriam jų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Elementas, kuriam priskiriamas jūsų ženklas, apibūdina esmines jūsų asmenybės savybes. Šie elementai susieja skirtingus zodiako ženklus bendru požiūriu į kasdieninį gyvenimą, todėl lengviau kurti tam tikrus santykius. Jeigu kito žmogaus elementas toks pat kaip jūsų, jums bus kur kas lengviau jį pažinti. Net jeigu jūs esate iš skirtingų visuomenės sluoksnių, jūsų požiūris į gyvenimą bus labai panašus. Tai, kas dažnai vadinama „chemija“ ar „bendros kalbos radimu“, astrologijoje vadinasi „priklausymu tam pačiam elementui“.

Panašių elementų santykiai dažnai priklauso tai kategorijai, kai per greitai tampa per gerai. Kadangi nėra poreikio žengti į priekį, gali prasidėti nutolimas. Tačiau kiekvieną zodiako elementą subalansuoja jam priešingo zodiako ženklo elementas. Tai zodiako ženklas, su kuriuo neišvengiamai turėsite daugiausia trinties, tačiau tuo pat metu mėgausitės keistis verčiančiais santykiais. Jūsų ženklui „oponuojantis“ elementas yra kaip tik tas, kuris geriausiai papildo jus. Bet kuris iš likusių trijų elementų gali jums tikti, jeigu toleruojate žmones su unikaliu požiūriu į gyvenimą ir santykius. Vieni pirmenybę teikia panašių savybių partneriams, nes mėgsta intuityviai nuspėti kitą žmogų, kitų santykiai klesti tuomet, kai abi pusės elgiasi skirtingai.

Tokių pačių elementų santykiai

Du Ugnies ženklai

Štai trys Ugnies elementui atstovaujantys zodiako ženklai: Avinas, Liūtas, Šaulys. Šis elementas reiškia energiją. Kai susitinka du Ugnies ženklai, jie abipusiškai supranta, kad veiksmai pasako daugiau už žodžius. Jeigu jie gali susitarti dėl veiksmų eigos, galite neabejoti – jie nuveiks viską. Meilėje tai pasireiškia gilesniu ir greitesniu žvilgsniu į santykius. Dažnai stipriausi yra tie santykiai, kurie užmezgami anksti. Dvejonių ir mikčiojimo dviejų Ugnies ženklų santykiuose mažai – jie abu ryžtasi tam arba ne.

Du Žemės ženklai

Štai trys Žemės elementui atstovaujantys zodiako ženklai: Jautis, Mergelė ir Ožiaragis. Šis elementas reiškia materiją. Kai pradeda susitikinėti du Žemės ženklai, pirmiausia aptariami praktiniai aspektai – kodėl jiems verta būti kartu. Barjerai įsipareigojimams bus veikiau grįsti ekonominiais ir kultūriniais skirtumais, nei emocijomis ar aistra. Kalbant apie partnerystę, du Žemės ženklai turi konkrečius tikslus ir lūkesčius, ir siekia jų įgyvendinimo. Kai paaiškėja, kad šie standartai gali būtų įgyvendinti, jų meilė klesti.


Du Oro ženklai

Štai trys Oro elementui atstovaujantys zodiako ženklai: Dvyniai, Svarstyklės ir Vandenis. Šis elementas simbolizuoja idėjas. Kai susieina du Oro ženklai, santykių pagrindu tampa bendravimas. Keitimasis idėjomis ir diskusijos apie galimus variantus tampa tuo metodu, kuris leidžia pasiekti intymumą ir sukurti pasitikėjimo pagrindą. Jeigu vienas iš partnerių kalba daugiau, tai tik todėl, kad kitas visada supranta, kur tas pokalbis veda. Ramus Oro ženklas kontroliuoja bendravimą vien savo buvimu. Be kalbėjimo vien Oro ženklo buvimas kitam užtikrina jo meilę ir įsipareigojimą.

Du Vandens ženklai

Štai trys Vandens elementui atstovaujantys zodiako ženklai: Vėžys, Skorpionas ir Žuvys. Šis elementas simbolizuoja emocijas. Kai santykius užmezga du Vandens ženklai, kiekvienas supranta kito požiūrį ir argumentus tiesiog intuityviai. Gal jums ir nepavyksta aiškiai išreikšti, kodėl ir kaip kitas daro tai, ką daro, tačiau jūs tai suprantate ir kol kitas jus supranta, jums abiem pakanka erdvės abipusei meilei ir pagarbai. Jei nekiltų trinties dėl abejojimo motyvais ar tikslų apibrėžimo, galbūt neliktų ko siekti, o jūsų meilės santykiai imtų tolti nuo prioritetų. Du Vandens ženklai puikiai plaukia kartu, tačiau dažnai gali tiesiog plūduriuoti ir beveik nieko nenuveikti.

Priešingų elementų santykiai

Ugnis ir Oras

Ugniai priešingas elementas – Oras. Oras verčia Ugnį sustoti ir pamąstyti, kodėl darai tai, ką darai. Filosofinė reikalų pusė nėra Ugnies prioritetas. Tuo tarpu Ugnis reikalauja, kad Oras pasikeltų ir kažką nuveiktų, o ne šiaip sau sėdinėtų ir diskutuotų apie tai, kas turėtų būti padaryta. Ugnies ženklai nenori girdėti apie meilę, jie nori mylėti.
Žemė ir Vanduo
Žemei priešingas ženklas – Vanduo. Tai priminimas, kad gyvenime yra daugiau svarbių dalykų nei vien statusas, faktai ir pinigų suma. Poreikis, kad meilė būtų tyra ir besąlygiška, meta iššūkį Žemės ženklų logikos pomėgiui, o būtent tai ir sudaro Žemės ir Vandens partnerysčių grožį.

Skirtingų elementų santykiai

Ugnis ir Žemė

Po Žemės ženklais gimę žmonės suteikia įkvėpimo Ugnies ženklams, nes jų veiksmai duoda rezultatų. Žemės ir Ugnies ženklų santykiai tęsis, jeigu esminės taisyklės numatys plačią laisvę ir bus skirta laiko ribų nustatymui.

Ugnis ir Vanduo

Po Vandens ženklu gimę žmonės pagarbiai žiūri į viską, ką daro Ugnies ženklai, jie labai trokšta sužinoti, kaip jie tai daro. Kompetencija, kurią privalo jausti kiekvienas Vandens ženklas, įkvepia Ugnies ženklų veiksmams ryžto.

Žemė ir Oras

Žemės ir Oro ženklų santykiai bus stiprūs, jeigu kiekvienas partneris turės konkrečius vaidmenis, kurių bus tvirtai laikomasi. Oro ženklai turi puikių idėjų, o Žemės ženklai gali jas įgyvendinti, tačiau Oro ženklai turi prisidėti prie sunkaus darbo ir laikytis krypties partnerystėje.

Oras ir Vanduo

Oro ženklai gali gyventi teorinėje plotmėje ir nepastebėti neatitikimų tarp jų mąstymo ir elgesio. Vandens ženklai sugrąžina į areną emocinę pusę ir subalansuoja Oro ženklo logiką.

Astrologijos elementai tėra nedidelė kiekvieno žmogaus ir jo santykių bendro astrologinio paveikslo dalis. Talentingas astrologas gali pateikti jums detalią meilės suderinamumo ataskaitą, tinkančią tik jums ir jūsų antrajai pusei. Nors tai yra veiksmingas būdas tarp dviejų žmonių tvyrančiai „chemijai“ paaiškinti, vistiek svarbiausia yra meilė. Tai pagrindinė tiesa, nepriklausomai nuo jūsų ženklo.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis