Šamanų burtai:ką jis apie tave galvoja?

Jausmų burtai padės sužinoti, kuo baigsis tavo jausmai.

Šį burtą pagal senas tradicijas geriausia atlikti su vyšnių kauliukų, žirnių, nedidelių pupelių. Reikės paimti saują grūdų ir, mąstant apie mylimąjį, berti juos ant raudonu audeklu patiesto stalo kaire ranka iš 15 cm aukščio.

TENDENCIJOS

*Suskaičiok, kiek iš viso grūdelių paėmei. Jei skaičius lyginis – tau likimas palankus, jei nelyginis – jausmams skleistis yra kliūčių.
*Jei bent viena pupelė nukrinta ant grindų, tai signalas, kad turi rimtą konkurentę, kuri irgi pasiruošusi kautis dėl patinkančio vaikino širdies.
*Ant grindų nukritus keliems grūdams ar kauliukams turi pagrindo sunerimti – jaunuolis dar neišsilakstęs ir iš principo labai mėgsta merginų draugiją. Taigi, net jei sulauksi jo dėmėsio, gali būti, kad nebūsi jam vienintelė.

REIKŠMIŲ ZONA

Stebėk, koks piešinys gavosi išbėrus sėklas. Labai svarbu jį įvertinti ir interpretuoti sąžiningai, nebandant įžvelgti tų figūrų, kurių nėra ar bandyti ignoruoti ženklus, kurie iš tiesų susidarė. Geriausia vertinti pirmąjį įspūdį – jis pats teisingiausias.
*Jei grūdai išsilakstė kas sau, sudarydami padriką piešinį, vadinasi tau nelemta žinoti atsakymo.
*Kartais grūdeliai krisdami sudaro vieną ar net kelias į apskritimus panašias figūras – tai signalizuoja apie pilnatvę, atsakytus klausimus, net finansinę sėkmę ar piršlybas.
*Jei didžioji grūdų dalis liko arti vienas kito ir neišsiskaidė – geras ženklas. Jis tave pastebėjo ir bandys užkariauti.
*Patyrusios būrėjos neretai įžvelgia ir įvairiausias gyvūnų figūras. Jei padaras plėšrus (pavyzdžiui vilkas, vanagas) lauk pavydžių konkurenčių atakų, jei mielas ir prijaukintas (katė, šuo) – mylimasis bus tau paklusnus, norės apipilti dėmesiu ir švelnumu, jei egzotiškas (dramblys, delfinas ) - jums gali kliudyti atstumas, jei laukinis, bet nepiktas (stirna, lapė) – bus sunku vaikiną suvystyti, nes jam labai trūks laisvės ir nepriklausomybės.
*Jei nemažai grudų sukrito poromis ar po tris, tavęs laukia sumaištis jausmuose. Labai gali būti, kad gerbėjų bus ir daugiau, o tau bus sunku apsispręsti.
*Itin geras ženklas, jei iš grudų sukrito į širdį panaši figūra – tai reiškia ypatingą sėkmę jausmų sferoje ir slapčiausių svajonių išsipildymą.
*Trikampiai, aštrūs kampai įspėja apie konfliktus – kaip įmanydama stenkis jų išvengti, nes gali likti ant ledo.
*Skaičiai paprastai reiškia dienas, kurias reikės laukti iki jis padorys tau dėmesį, raidės išduos vaikino, kuriam patinki, vardą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis