Patraukliausia mergina pasaulyje: nieko neprimena?(FOTO)

Kiekvienais metais pasirodo daugybė sąrašų, kuriuose galime rasti gražiausiais, seksualiausiais ar geidžiamiausiais išrinktus aktorius, dainininkus, realybės šou žvaigždes ir kitas garsenybes. O ar kada susimąstėte, kaip turėtų atrodyti patraukliausia pasaulio mergina?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Didžiosios Britanijos mokslininkai atliko tyrimą, kuriame 100 dalyvių turėjo nuspręsti, kurie veido bruožai yra patraukliausi. Pagal jų atsakymus buvo sudaryti du fotorobotai – „patraukliausių pasaulyje“ merginos ir vaikino atvaizdai.

Du mėnesius trukusio tyrimo metu dalyviai turėjo nurodyti, kokios formos lūpos, akys, nosis jiems atrodo patraukliausiai, o kaip atrodantys veido bruožai sulauktų mažiausiai jų dėmesio.

Galutinius tyrimo rezultatus rasite čia.

Vos pasirodžius fotorobotams daugelis pastebėjo, kad tyrimo metu sukurtas merginos atvaizdas labai primena manekenę Kendall Jenner. Vienai populiariausių šiandienos manekenių patrauklumo ir dėmesio tikrai netrūksta!


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis