Nuspręsta: 7 merginos savybės, kurios atstumia vaikinus

Neretai mąstydamos apie tai, kas atstumia vaikinus, pagalvojame vien tik apie išvaizdos niuansus. Pasirodo, tiesa slypi visai kitur, mat vaikinai įvardina ne išvaizdos ypatybes, bet asmenines charakterio savybes, kurios gali dar ir kaip atstumti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

1. Humoro jausmo stoka. Pirmoji sąraše atsiranda ši savybe ir, sako, jog pelnytai. Mat mergina, su kuria nuolatos bus liūdna, ji skųsis ir niekuomet nebus patenkinta, tikrai nebus svajonių mergina. Verčiau nusišypsokite pasauliui!

2.Paviršutiškumas. Ne vienam vaikinui nesinori bendrauti su mergina, kurios kalba apsiriboja vien paviršutiniškais dalykais. Protinga, visada turinti ką pasakyti mergina vaikinus žavi kur kas labiau.

3. Blogi įpročiai. Kad ir kas tai bebūtų - netvarkingumas, audringų vakarėlių iki paryčių dievinimas ar paprasčiausias nagų kramtymas - blogi įpročiai yra vaikinų antižavėjimasis.

4. Itin didelis merginų pomėgis bučiuotis. Bučiniai nuostabu, tačiau yra merginų, kurios galėtų visą laiką būdamos su vaikinu vien tik bučiuotis. Vaikinų nuomone, būtina ir pailsėti nuo bučinių. Juk tiek yra apie ką pasikalbėti!

5. Pernelyg didelis rūpinimasis savo (ir kitų!) išvaizda. O, ne, nulūžo nagas! Siaubas, netyčia išsitepiau suknelę! Pažiūrėk, kaip ji atrodo su tuo makiažu! Jei esi viena tų, kurios nuolat taip kartoja, tikrai žinai neigiamas vaikinų reakcijas į tokius pasakymus.

6. Labai didelis plepumas. Taip jau gamta surėdė, jog merginos yra plepesnės už vaikinus, tačiau kai mergina tauškia neužsičiaupdama, erzina ne vieną vaikiną...

7. Per prastas savęs vertinimas. Nepasitikėjimas savo jėgomis, kompleksavimas dėl išvaizdos, nuolatinė baimė ir galvojimas, ką pamanys kiti - tai veda vaikinus iš proto. Neigiama prasme.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis