Merginos išpažintis: internete esu populiari, realybėje - nepastebima...

Aš gyvenu dvigubą gyvenimą. Tik esu ne kokia nors slaptoji agentė, o paprasta vienuoliktokė. Vienas mano gyvenimas vyksta realybėje, o kitas - internete.

Gaila pripažinti, bet tas, kuris vyksta internete, man daug labiau patinka, nei realybė. Klausiate, kaip galima žavėtis tuo, ko iš tikrųjų nėra? O man atrodo kitaip: internete aš turiu daug draugų, kuriems esu įdomi, jie skaito mano žinutes, blog'ą, giria mano nuotraukas ar muzikinį skonį. Internete aš drąsi, nebijau pirmoji parašyti vaikinui, kurio nuotrauka patraukė mano dėmesį, o realybėje nesugebėčiau jokio simpatiško vaikino pasiteirauti, kiek dabar valandų. Kartą visą mėnesį susirašinėjau su vaikinu iš kito miesto, jis nuolat kvietė mane susitikti, tačiau taip ir neišdrįsau, nes bijojau, kad jis pamatys, kokia esu drovi. Tuo labiau, profilio nuotrauką visuomet gali pagražinti, o realybėje gražesnė nebūsi.

Realybėje esu tikra atsiskyrėlė: klasėje manęs nemėgsta, mokykloje beveik neturiu draugų, populiarios merginos dažnai pašiepia mano elgesį, figūrą, drabužius. Dėl to labai liūdžiu, ne kartą grįžusi namo po mokyklos verkiau ir niekas manęs nepaguodžia taip, kaip internetiniai draugai. „Seku“ daugybę blog'ų, susirašinėju su jų autorėmis, galiu valandų valandas ieškoti gražių nuotraukų ar paveikslėlių, skaityti istorijas (mėgstu vadinamąsias „imagines“ apie „One Direction“, esu didelė šios grupės fanė).

Ne kartą bandžiau pakeisti savo gyvenimą, šiais metais rašydama Naujųjų metų pažadų sąrašą taip pat įtraukiau punktą „susirasti naujų draugų“, tačiau nuoširdžiai tikiu, kad ir vėl būsiu apsupta vienatvės. Būtų įdomu sužinoti, ar aš viena tokia, o gal yra ir daugiau panašiai mąstančių bei gyvenančių merginų? Būtų įdomu išgirsti jų istorijas, galbūt jų įkvėpta sugebėčiau atsiriboti nuo interneto ir pradėti tikrą gyvenimą. Gal net vaikinas atsirastų...

Jolita

Nori ir tu pasidalinti savo patirtimi, patarimais, meilės istorija ar tiesiog gyvenimiškais pastebėjimais? Rubrika „Merginos išpažintis“ laukia tavo istorijos! Siųsk savo laiškelį love@panele.lt (gali būti ir anoniminis), pasidalink savo istorija, įdomiausių pasakojimų autorės bus apdovanotos kosmetikos prizais!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis